جمعی از تشکلات کارگری استان یزدبا امضای طوماری خواستار شدند

مجازات متخلفان سازمان تامین اجتماعی

جمعی از تشکلات کارگری استان یزد به نمایندگی از جامعه کارگری استان، با امضای طوماری از رئیس مجلس نهم خواستند ضمن همکاری با کمیته تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی، زمینه مجازات متخلفان را فراهم کنند.

به گزارش ایلنا، در این طومار که به امضای حدود ۷۰ نفر از اعضای تشکلات کارگری استان همانند نمایندگان کارگری و شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان یزد رسیده، آمده است: جامعه کارگران استان یزد اعم از شاغل، بازنشسته و مستمری بگیر، ضمن اعلام حمایت قاطع از هیات محترم تحقیق و تفحص مجلس؛ نتیجه به دست آمده و افشای تخلفات صورت گرفته در سازمان تامین اجتماعی را مرهون همکاری و همه جانبه و خالصانه رئیس مجلس، اعضای هیات رئیسه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و تلاش بی‌وقفه اعضای محترم کمیته تحقیق و تفحص به ویژه آقایان محجوب؛ دهدشتی و قاضی‌زاده در بخشهای ستادی، شستا و درمان تامین اجتماعی می‌داند.

در متن این طومار، امضاء کنندگان بر برخورد قانونی با سود جویان و فرصت طلبان و همچنین سوء استفاده کنندگان از اموال کارگران در صندوق تامین اجتماعی تاکید کرده‌اند و از کمسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خواسته‌اند با ادامه و استمرار همکاری با اعضای کمیته تحقیق وتفحص مجلس، متخلفان سازمان تامین اجتماعی را با معرفی به دستگاه قضایی کشور به سزای اعمال خود برساند.

نویسندگان این نامه، در ادامه با تاکید بر باز ستاندن اموال کارگران از متخلفان، گزارش ارائه شده کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی را نشان دهنده «حیف و میل‌های بی‌حد و حصر» اموال کارگران توسط مدیران رده بالا و کلان سازمان تامین اجتماعی دانسته‌اند، و تاکید کرده اند: این در حالی است که طبق گزارش و آمار سالانه منابع و مصارف سازمان که توسط‌‌ همان مدیران ارائه می‌شده است، تامین اجتماعی با کسری بودجه و سبقت مصارف از منابع و در نتیجه کمرنگ شدن خدمات درمانی و معیشتی بیمه شدگان را به دنبال داشته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله