روایت سلطانیه از مذاکرات روز جمعه آژانس و ایران

مثبت بود!

علی اصغر سلطانیه ‘ سفیر و نماینده دایم  جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، مذاكرات روز جمعه نمایندگان ایران و آژانس را مثبت و كارشناسی شده توصیف كرد. وی در پایان این مذاكرات كه در وین پایتخت اتریش برگزار شد، گفت: در این دوره از مذاكرات برخی از اختلافات میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی بر سر برنامه هسته ای ایران حل و فصل شد.

مذاكرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی  روز جمعه در وین برگزار شد.

به گزارش ایرنا  سلطانیه، قبل از آغاز مذاكرات طرفین نیز گفته بود كه از این مذاكرات انتظار پیشرفت دارد وهر دو طرف تلاش می کنند اختلاف‌ها را حل كنند.

‘هرمان ناكارتس’ معاون مدیر كل آژانس بین المللی انرژی اتمی كه ریاست هیئت مذاكره كننده با ایران را به عهده دارد، نیز هدف از این مذاكرات را دستیابی به توافقاتی برای حل تردیدهای آژانس درباره جنبه‌های نظامی احتمالی در برنامه هسته‌ای ایران عنوان كرد.

كشورهای غربی به رهبری آمریكا، ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای متهم می كنند.

جمهوری اسلامی ایران ضمن رد این ادعا به حق خود برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای تأكید دارد.

ایران اعلام كرده است كه در صورت توافق بر ‘چارچوبی مشخص’ كه در آن انتظارات و تعهدات دو طرف لحاظ شده باشد، بازرسان آژانس اجازه خواهند داشت از هر محلی كه مورد نظرشان است، بازدید به عمل آورند.

دور پیشین مذاكرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 19 خرداد ماه در وین برگزار شده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله