واکنش بان کی مون به مذاکرات هسته ای مسکو :

متاسفم

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد: بان کی مون از اینکه توافقی در نشست هسته‌ای بین ایران و 1+5 در مسکو بدست نیامده است متاسف است.

به گزارش مهر به نقل از سایت خبری سازمان ملل، مارتین نسیرکی روز چهار شنبه گفت: دبیر کل سازمان ملل از اینکه ایران و گروه۱+۵ نتوانستند در مذاکرات مسکو به توافقی ریشه ای و متقابل دست یابند ابراز تأسف کرده است.»

وی در این باره افزود: ‌«بان کی مون ابراز امیدواری کرد که طرفین عزم خود را برای هرچه زود‌تر رسیدن به یک راه‌حل تقویت کنند تا بتوانند اعتماد جامعه بین‌المللی را به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران جلب کنند.»

بان کی مون همچنین از گروه ۱+۵ و ایران خواسته است در مذاکرات سیاسی و فنی  پیش رو که قرار است در 13 تیر در استانبول برگزار شود، جدیت نشان داده و انعطاف پذیر باشند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله