پیام همدردی شورای هماهنگی راه سبز امید با زلزله‌زدگان:

متاسفانه زلزله همچنان قربانی می‌گیرد

شورای هماهنگی راه سبز امید در پیامی به ابراز همدردی با زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی پرداخت و از اینکه زلزله همچنان در کشور ما قربانی می‌گیرد و خسارات انسانی و مادی و معنوی سنگین به‌جا می‌گذارد، ابراز تاسف کرد.

به گزارش کلمه، این شورا در پیام خود ضمن انتقاد از عدم انعکاس سریع و پوشش خبری شایسته‌ی این حادثه توسط صدا و سیما، با خانواده قربانیان و آسیب‌دیدگان اظهار همدلی و همدردی کرده، به هم‌وطنان صبور و غیور آذری، و تمامی مردم عزیز ایران‌زمین، تسلیت گفته و ابراز امیدواری کرده که ایرانیان نوع‌دوست، چنان‌که شایسته‌ی آنان است، برکنار از وظایف دولت، به یاری زلزله‌زدگان برخیزند و به قدر توان خویش از درد و رنج امروز و فردای آسیب‌دیدگان بکاهند.

متن پیام شورای هماهنگی راه سبز امید بدین شرح است:

«وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ

الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ» (قرآن کریم)

یک‌بار دیگر زلزله در ایران فاجعه‌ساز شد. وقوع زلزله دیروز در آذربایجان شرقی، نه تنها شمار زیادی از هم‌میهنان را آسیب‌دیده و سوگوار ساخت که تمامی ایرانیان را اندوهگین و ماتم‌زده کرد.

زلزله که پدیده‌ای طبیعی و در ابعاد معمولی، با اتخاذ تدابیر ایمنی و پیشگیرانه‌ی موثر قابل مقابله است، متاسفانه همچنان در کشور ما قربانی می‌گیرد و خسارات انسانی و مادی و معنوی سنگین به‌جا می‌گذارد. جان باختن ده‌ها تن از هم‌وطنان عزیز آذری، و مصدوم شدن صدها نفر از آنان بر اثر زلزله‌ی دیروز (شنبه، ۲۱ امردادماه) شاهد ناگوار جدید است؛ رخداد اندوه آفرینی که متاسفانه با عدم انعکاس سریع و پوشش خبری شایسته‌ی آن توسط صدا و سیما، در ساعات نخستین توأم شد.

شورای هماهنگی راه سبز امید ضمن همدلی و همدردی با خانواده قربانیان و آسیب‌دیدگان، و عرض تسلیت به هم‌وطنان صبور و غیور آذری، و تمامی مردم عزیز ایران‌زمین، امیدوار است که ایرانیان نوع‌دوست، چنان‌که شایسته‌ی آنان است، برکنار از وظایف دولت، به یاری زلزله‌زدگان برخیزند و به قدر توان خویش از درد و رنج امروز و فردای آسیب‌دیدگان بکاهند.

شورای هماهنگی راه سبز امید

۲۲ امردادماه ۱۳۹۱

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله