دیکتاتور به آخر خط رسید

مبارک در کما

در پی انتشار گزارش های ضد و نقیض درباره وضع سلامتی حسنی مبارک، رئیس جمهوری برکنار شده مصر، منابع دولتی و بیمارستانی از وخامت حال او خبر داده اند.

به گزارش بی بی سی  مبارک در کماست و با کمک دستگاه نفس می کشد.

پیش تر، تلویزیون مصر از انتقال آقای مبارک به بیمارستان نظامی معادی در قاهره به علت ایست قلبی و سکته مغزی خبر داده بود.

بعضی از گزارش های رسمی اولیه بیانگر ‘مرگ بالینی’ آقای مبارک بود که بعدا از سوی مقام های نظامی و وکیل او رد شد.

محمد عبدالرازق، یکی از وکلای حسنی مبارک در گفت و گو با تلویزیون العربیه اخبار حاکی از مرگ بالینی یا نهائی او را رد کرد و گفت که حال رئیس جمهور پیشین مصر، باثبات است.

سرلشگر ممدوح شاهین، عضو شورای نظامی حاکم بر مصر به تلویزیون سی ان ان گفت که حسنی مبارک دچار مرگ بالینی نشده است.

مسئولان بیمارستان نظامی معادی که حسنی مبارک در آن بستری است نیز به تلویزیون العربیه گفتند که حال حسنی مبارک تقریباً با ثبات است.

سوزان مبارک، همسر حسنی مبارک هم به بالین او رفته است. ده ها نفر از هواداران او هم در مقابل بیمارستان معادی تجمع کرده اند.

مبارک که ۸۴ سال سن دارد، در دوم ژانویه به حبس ابد محکوم شده بود.

گزارش های منتشر شده پس از صدور این حکم بیانگر وخامت حال آقای مبارک بود.

انتشار اخبار ضد و نقیض درباره سلامت آقای مبارک در گذشته باعث شده مردم این کشور به گزارش های منتشر شده درباره وخامت حال رئیس جمهوری پیشین خود با بدبینی نگاه کنند.

حسنی مبارک، یازده فوریه ۲۰۱۱ پس از تقریبا سی سال حکومت بر مصر، در برابر گسترش تظاهرات اعتراضی، از سمت خود کناره گیری کرد.

همزمان، ده ها هزار نفر از معترضان مصری برای نشان دادن مخالفت خود با افزایش اختیارات شورای عالی نیروهای مسلح در این کشور در میدان تحریر قاهره تجمع کرده اند.

بر اساس گزارش های منتشر شده، تجمع کنندگان شعارهایی را علیه این شورا سر داده اند.

این تجمع به دعوت اخوان المسلمین برگزار شده است. این جنبش محمد مرسی، نامزد خود را پیروز انتخابات ریاست جمهوری مصر اعلام کرده است.

این در حالی است که محمد شفیق، نخست وزیر حکومت حسنی مبارک و دیگر کاندیدای شرکت کننده در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، خود را برنده اعلام کرده است.

به گفته تحلیلگران، اقدام اخیر شورای عالی نظامی مصر برای گسترش اختیارات نظامیان به این معنی است که فرماندهان ارشد ارتش این کشور نگران پیروزی آقای مرسی هستند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله