مبارک از زندان آزاد خواهد شد

دادگاه جنایی قاهره روز دوشنبه حسنی مبارک رئیس جمهور پیشین مصر را در پرونده کاخ های ریاست جمهوری تبرئه و حکم بازداشت او را در این پرونده لغو کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رسانه های مصری، این دادگاه همزمان دستور داد جمال و علاء دو پسر مبارک همچنان در زندان باقی بمانند.

“فريد الديب” وکیل حسنی مبارک هم اعلام کرد او در این هفته از زندان آزاد خواهد شد.

وی افزود: مبارک برای آزادی از زندان تنها یک پرونده اتهامی دارد که در هفته جاری به آن رسیدگی خواهد شد. قرار است این پرونده اتهامی در 48 ساعت آینده بررسی شود. حسنی مبارک تا آخر هفته جاری، از زندان آزاد خواهد شد.

در صورتی که دادگاه مصر، مبارک را در آخرین پرونده اتهامی اش نیز تبرئه کند؛ او آزاد خواهد شد.

مبارک از سال 1981 تا 2011 ریاست جمهوری مصر را برعهده داشت اما در فوریه 2011 به دنبال تظاهرات و تجمع گسترده مردم، مجبور به کناره گیری از قدرت شد.

جلسه دادگاه بررسی پرونده اتهامی حسنی مبارک و دو پسرش علا و جمال امروز دوشنبه به ریاست محمدعامر جادو در آکادمی پلیس قاهره برگزار شد.

مبارک متهم شده بود برخی از بودجه ها و دارایی های اختصاص یافته برای کاخ های ریاست جمهوری مصر را برای مصارف شخصی هزینه کرده است که با بررسی های دادگاه او از این اتهام تبرئه شد.

مبارک بعد از کناره گیری از قدرت در 11 فوریه 2011، سه ماه بعد در 13 آوریل همان سال با حکم دادستانی، راهی بازداشت موقت شد و تاکنون در زندان نگهداری می شود.

رئیس جمهور پیشین مصر هم اکنون پرونده های مختلفی را در دادگاه دارد که در برخی از آنها تبرئه شده است و برخی دیگر همچنان جریان دارند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله