رئیس انجمن علمی شیر مادر

قیمت یک قوطی شیر خشک معمولی به ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است

گرانی به قوطی های شیرخشک هم رسیده است.

رئیس انجمن علمی شیر مادر از گران شدن شیرخشک‌های معمولی کودکان در ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: قیمت یک قوطی شیر خشک معمولی به ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است.

ناصر کلانتری در گفت‌وگو با  فارس، افزود: شیر خشک‌های معمولی در ماه‌های اخیر به شدت گران شده و با کمبود آن نیز مواجه بوده‌ایم.

وی ادامه داد: برخی از این شیر خشک‌ها با قیمت 25 تا 30 هزار تومان فروخته شده است و با توجه به مصرف خانواده‌ها هزینه آن به صورت ماهانه بسیار زیاد می‌شود.

رئیس انجمن علمی شیر مادر گفت: با توجه به محاسبات انجام شده بین 8 تا 10 درصد کودکان ایرانی زیر 2 سال، شیر خشک مصرف می‌کنند اما درصد استفاده از شیر خشک‌های رژیمی بسیار کمتر است.

کلانتری گفت: برخی از کودکانی که مبتلا به بیماری‌های متابولیکی هستند یا ساختار گوارشی خاصی دارند نیازمند استفاده از شیر خشک‌های رژیمی هستند.

وی افزود: شیرخشک‌های رژیمی دارای مواد ویژه‌ای است بعضی از آنها لاکتوز ندارد یا پروتئین آنالیز شده دارند و گاهی هم بر پایه سویا تهیه می‌شوند.

این متخصص کودکان تأکید کرد: تعداد کودکانی که باید شیرخشک‌های رژیمی مصرف کنند از یک در 5 هزار تا یک در 100 هزار متغیر است و تعداد کودکانی که باید این شیرها را مصرف کنند بسیار کم هستند.

کلانتری گفت: با وجود اینکه تعداد این کودکان بسیار کم است اما نمی‌توانیم پوشش مناسبی برای آنها داشته باشیم برخی از این شیرخشک‌های رژیمی به خوبی توزیع نمی‌شوند یا از مسیرهای نادرست از سیستم خارج می‌شوند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله