سنای آمریکا تصویب کرد

قطعنامه برای جلوگیری از فعالیت های هسته‌ای ایران

سنای آمریکا، با اکثریت آرا قطعنامه ای را به تصویب رسانده که براساس آن بار دیگر تلاش های این کشور برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران تایید شده است.

براساس این قطعنامه که نیمه شب گذشته (شنبه ۲۱ سپتامبر) به تصویب نمایندگان سنا رسید، گفته شده که آمریکا هر اقدامی که لازم باشد انجام می دهد تا مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

به گزارش بی بی سی در این قطعنامه غیرالزام آور آمده است که نباید آن را توسل به نیروی نظامی و یا اعلان جنگ تلقی کرد.

تصویب این قطعنامه در حالی صورت گرفته است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آمریکا را برای در نظر گرفتن گزینه نظامی علیه تجهیزات هسته ای ایران تحت فشار قرار داده است.

اقدام کنگره آمریکا در تصویب تحریم های شدید علیه ایران، فروش نفت  را محدود کرده و بر اقتصاد آن تاثیر گذاشته است.

ایران از سوی کشورهای غربی متهم شده که در قالب برنامه صلح آمیز هسته‌ای، در تلاش برای دستیابی به تسلیحات اتمی است، اتهامی که ایران همواره آن را به شدت رد کرده و می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور، مقاصد صلح آمیز دارد.

آمریکا و اتحادیه اروپا، در چندین مرحله تحریم های اقتصادی علیه ایران را شدت بخشیده و در توجیه این اقدام خود گفته‌اند که از این طریق قصد دارند ایران را به توقف بخشی از برنامه های اتمی خود، به خصوص غنی سازی اورانیوم وادار کنند.

این قطعنامه تنها یک رای مخالف داشت و آن هم متعلق به ران پل سناتور جمهوریخواه بود که معتقد بود این قطعنامه می تواند بهانه ای برای حمله نظامی باشد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله