عقب گرد علم الهدی امام جمعه مشهد از مواضع قبلی خود:

قصد نداریم به موسوی و کروبی فتنه‌گر لقب دهیم!

احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد گفت میرحسین موسوی و مهدی کروبی اهل آتش زدن عکس آیت‌الله روح‌الله خمینی نبوده و حتی توصیه‌ای در این رابطه به هواداران خود نکرده بودند.

به گزارش دیگربان علم الهدی در مصاحبه با فارس  افزوده است: «قصد نداریم به این افراد {موسوی و کروبی} فتنه‌گر و فتنه‌انگیز لقب دهیم چرا که مسلمان هستیم و نمی‌خواهیم به مردم لقب و نسبت ناروا داده و تهمت بزنیم.»

وی اظهار کرده که «نمی‌توان ساکتین و خواص را جزو فتنه‌گران دانست؛ در انقلاب سیدالشهدا هم عده‌ای به میدان آمدند ولی مردد شده و شک و تردید داشتند ولی در لشگر امام حسین بودند لذا نمی‌توان آن‌ها را جزو سپاه عمرسعد عنوان کرد.»

این اظهارات در حالی مطرح شده که امام جمعه مشهد در سخنرانی های مختلف خود از عباراتی تند علیه موسوی و کروبی استفاده کرده بود.

وی در این مصاحبه در مورد گفت و گوی هاشمی رفسنجانی و آقای خامنه ای در مورد حوادث 88 هم اظهار نظر کرده و تاکید کرده است:«در سال 88 در شهریور ماه که اعضاء مجلس خبرگان رهبری به خدمت حضرت آقا رسیدند، ایشان فرمودند من به ایشان گفتم و آقا اشاره به آقای هاشمی رفسنجانی کردند و گفتند که می‌دانید که این کار پشتش خارجی‌ها هستند و می‌خواهند فتنه کنند و در واقع مسئله تقلب در انتخابات را آن‌ها مطرح کردند؛ آقای هاشمی رفسنجانی هم سری به نشانه تایید تکان دادند و بیانات مقام معظم رهبری را تایید کردند. بنابراین باید دانست که عوامل اصلی فتنه خارجی‌ها بودند و آنها این چنین فتنه‌ای را برپا کردند.»

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله