نامه اعتراضی 150 نماینده مجلس به روحانی

فرجی دانا را به تجدیدنظر در این انتصابات سئوال برانگیز دلالت فرمایید

150 نماینده طی نامه ای از رئیس جمهور خواستند تا به آنچه انتصابات سئوال برانگیز رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این وزارتخانه خواندند رسیدگی کند.

به گزارش فرارو، 150 نفر از نمایندگان مجلس در نامه ای خطاب به رئیس جمهور در خصوص برخی انتصابات فرجی دانا در وزارت علوم خواستار تجدید نظر وی در این انتصابات شدند.

بر این اساس در بخشی از این نامه آمده است: «جناب آقای روحانی قلبا و قویا علاقه مند به همکاری با دولت جنابعالی هستیم، مصرانه خواستاریم که آقای فرجی دانا را به تجدیدنظر در این انتصابات و برخی انتصابات سئوال برانگیز دیگر دلالت فرمایید.»

اعتراض این نمایندگان بیش از هر چیز به دو انتصاب وزیر علوم باز می گردد .فرجی دانا روز 12 آبان ماه جعفر توفیقی را به عنوان مشاور عالی و جعفر میلی منفرد را به عنوان معاون آموزشی خود منصوب کرد.

این نمایندگان در نامه خود به رییس جمهور تاکید کرده اند: «نگران آنیم که چنین انتصاباتی فضای فعلی و روابط مثبت دولت و مجلس را تیره و تار کرده و موجب بروز واکنش هایی شده که جز اتلاف وقت و انرژی سودی نداشته باشد.»

جعفر میلی منفرد و جعفر توفیقی دو گزینه اصلی نشستن بر کرسی وزارت علوم بودند که اولی نتوانست رای اعتماد مجلس را به دست آورد و دومی نیز با وجود اینکه سه ماه سرپرست وزارت علوم بود به دلایل نامعلومی به عنوان گزینه تصدی وزارت علوم به مجلس معرفی نشد.

خاطرنشان می شود فشار محافظه کاران بر روی برخی از وزارت خانه های حساس مانند وزارت علوم از همان ابتدا وجود داشته است. وزارت علوم یکی از حساس ترین وزارت خانه هایی است که مخالفان روحانی تلاش می کنند از حضور موثر عناصر اصلاح طلب در آن جلوگیری کنند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقدند که این دو چهره دانشگاهی ایران در اتفاقات پس از انتخابات 88 نقش آفرینی کرده اند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله