عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی

فاز دوم اجرای هدفمندی یارانه ها در مجلس تصویب نخواهد شد

در حالی که دولت امیدوار است فاز دوم  هدفمندی را در سال آینده اجرا کند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حتی اگر هم در بودجه برای درآمد و توزیع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها منابع و مصارفی مشخص شده باشد در مجلس این طرح تصویب نخواهد شد.

ایرج ندیمی در گفت‌و‌گو با  ایلنا ,در خصوص اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها ادامه داد: بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه موافقت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها وجود ندارد و تکلیف معلوم است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه در بودجه برای درآمد و توزیع آن منابع ومصارفی معلوم خواهد شد خاطرنشان کرد: در بودجه برای درآمد و توزیع آن در اجرای فاز دوم هدمندی یارانه‌ها منابع و مصارفی معلوم می‌شود اما اگر هم معلوم و مشخص باشد به تصویب نمایندگان مجلس نخواهد رسید.

انتظار می رود عدم تصویب فاز دوم هدفمندی یارانه ها از سوی مجلس اختلاف میان مجلس ودولت را عمیق تر کند. دولت از سوی منتقدان خود متهم شده است با اجرای این طرح قصد جذب آرای اقشار فقیر کشور را دارد.

در صورت عدم تصویب این طرح از سوی مجلس دولت قصد دارد مجلس را در افکار عمومی به عنوان مسئول شکست این طرح معرفی کند.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله