رییس کمیسیون اجتماعی مجلس:

طرح مسکن مهر بلای جان مردم شده است

علی رغم هزینه های بالای مسکن مهر، راندمان آن بسیار پایین است و طرحی که دولت در ابتدا وعده 60 میلیون ریالی به مردم داده بود بتدریج این رقم به 230 میلیون ریال افزایش یافته است.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات دولت نهم و دهم در بخش مسکن مهر، بلای جان مردم شده و نارضایی آنان را در پی داشته است.
به گزارش ایرنا عبدالرضا عزیزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: علی رغم هزینه های بالای مسکن مهر، راندمان آن بسیار پایین است و طرحی که دولت در ابتدا وعده 60 میلیون ریالی به مردم داده بود بتدریج این رقم به 230 میلیون ریال افزایش یافته است.
وی با اشاره به مشکل مسکن جوانان گفت: مسکن مهر ساخته شده عمدتا از امکانات زیرساختی لازم از جمله مدرسه، مسجد، راه، درمانگاه و … بی بهره است.

عزیزی با اشاره به اجاره بالای مسکن، اعطای ودیعه مسکن به جوانان را ضروری خواند و گفت: اخیرا 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شد که 252 نماینده مجلس با هزینه کرد آن برای ازدواج جوانان موافقت کردند.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس از ˈاشتغال، مسکن و هزینه ازدواج به عنوان سه مشکل اساسی جوانان یاد کرد و افزود: برای اشتغال جوانان باید از تولید حمایت شود تا درآمد ناخالص ملی بالا رفته و از این طریق ایجاد اشتغال شده و اقتصاد رونق بگیرد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله