سایت نزدیک به قالیباف به نقل از یک منبع امنیتی مدعی شد:

طرح جریانی خاص برای ورشکسته کردن بانک‌ها

سایت «فردا‌نیوز» مدعی وجود طرحی «جدی» برای خالی کردن صندوق ذخیره ارزی٬ متقاعد کردن مردم برای تبدیل موجودی خود به دلار و در ‌‌نهایت ورشکسته کردن بانک‌ها در ایران شد.

یک منبع مطلع امنیتی روز پنجشنبه در گفتگو با این سایت نزدیک به قالیباف با اعلام این مطالب از مردم خواسته در برابر این طرح «هوشیار» باشند.

این منبع که نامش اعلام نشده٬ گفته مجریان این طرح تلاش می‌کنند با مجبور کردن «نظام» برای خالی کردن صندوق ذخیره ارزی و توزیع آن در بازار٬ «فتنه جدیدی» راه‌اندازی کنند.

وی همچنین افزوده چنانچه «دشمن» بتواند مردم را وادار به بیرون کشیدن موجودی خود از بانک‌ها کند «هم بانک‌ها را ورشکسته می‌کند و هم با فربه کردن شدید طرف تقاضا٬ قیمت ارز را از این هم بالا‌تر می‌رود.»

این مقام مطلع امنیتی از مردم خواسته «هر چه بیشتر از بازار ارز فاصله بگیرند و زندگی خود را به هیچ وجه به نوسانات آن گره نزنند.»

به گزارش دیگربان این منبع در بخش دیگری از سخنان خود از نامعلوم بودن سرنوشت توزیع ۲۰ میلیارد دلار به بازار از سوی بانک مرکزی و برخی نهاد‌های خاص خبر داده است.

آن‌طور که این منبع گفته است٬ این میزان دلار سال گذشته در بازار توزیع شده و در حال حاضر «در اختیار افراد خاصی قرار دارد که آن را در بازار به صورت قطره چکانی و به سه برابر قیمت می‌فروشند.»

این منبع مطلع امنیتی در پایان سخنان خود از اسرائیل به عنوان یکی از عوامل ایجاد بحران در بازار سکه و ارز نام برده و پیش‌بینی کرده تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی نیز در آینده تشدید شود.

این تحلیل در شرایطی از سوی سایت نزدیک به محمدباقر قالیباف منتشر می‌شود که پیش‌تر گروهی از محافظه‌کاران گفته بودند احمدی‌نژاد با «دامن زدن» به بحران‌های اقتصادی قصد گرفتن انتقام از نظام را دارد.

در یک هفته گذشته با تشدید نابسامانی‌ها در بازار سکه و ارز٬ انتقاد‌ها از احمدی‌نژاد و مقام‌های اقتصادی دولت دهم نیز به شدت افزایش یافته است.

روز گذشته (چهارشنبه ۱۲ مهر) بازار تهران در اعتراض به نوسانات شدید قیمت سکه و ارز به حالت تعطیل درآمد و بازاریان با برگزاری راهپیمایی شعار‌هایی علیه احمدی‌نژاد و دولت دهم سر دادند.

سایت «بازتاب امروز» هم در گزارشی به طور تلویحی از دولت دهم به عنوان عامل تعطیلی روز گذشته بازار تهران نام برده است.

آن‌طور که این سایت نوشته است: «جریانی قصد ملتهب کردن فضای سیاسی و رسمی کشور را داشت تا مانع اجرای این حکم و دستگیری سایر مقامات دولتی شود.»

 «بازتاب امروز» گزارش کرده که حکم بازداشت محمدرضا رحیمی٬ معاون اول احمدی‌نژاد صادر شده و رئیس دولت دهم به همین خاطر در کنفرانس مطبوعاتی خود دست به «انتحار» زد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله