در آستانه اجرای تحریم نفتی اروپا و به بهانه تعمیر برخی میادین نفتی صادرات نفت

صادرات نفت ایران 20 تا 30 درصد کاهش می یابد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد با هدف انجام عملیات تعمیر و نگهداری در برخی میادین نفتی صادرات نفت ایران 20 تا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش  فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ ، احمد قلعه بانی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در کنفرانس انرژی مسکو از اقدام ایران برای تعمیر و نگهداری برخی میادین نفتی خود خبر داد.

وی تصریح کرد احتمال دارد میزان صادرات نفت ایران با افت 20 تا 30 درصدی روبرو شود و علت این امر انجام عملیات تعمیرات و نگهداری در میادین بزرگ نفتی خواهد بود.

قلعه بانی همچنین در مورد ارتباط اتخاذ این تصمیم با اجرای تحریم نفتی اروپا علیه ایران از اول جولای گفت شاید به لحاظ زمانی چنین ارتباطی وجود داشته باشد.

این در حالی است که کاهش تقاضای انرژی در آمریکا موجب شد تا ذخایر انرژی این کشور طی هفته گذشته با افزایش روبرو شود. کارشناسان انرژی نگران افت نسبی تولید نفت ایران و نروژ نیز طی هفته های آینده هستند . موسسه تحقیقاتی آمریکن پترولیوم اعلام کرد میزان ذخایر نفتی این کشور طی هفته گذشته با رشد 507 هزار بشکه ای روبرو شده است . تولید نفت در سه میدان بزرگ نفتی نروژ نیز به علت اعتصاب کارگری متوقف شده است .

خاطرنشان می شود قرار است از 11 تیرماه کشورهای اروپایی واردات نفت خود به ایران را قطع کنند. به نظر می رسداین خبر با قطع واردات نفت از ایران ارتباط دارد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله