شلیک چندین خمپاره به اردوگاه لیبرتی و کشته شدن تعدادی از اعضای مجاهدین خلق

مقام‌های عراقی و سازمان مجاهدین خلق می‌گویند روز پنجشنبه چندین خمپاره به اردوگاه لیبرتی٬ محل سکونت شماری از اعضای مجاهدین خلق در نزدیکی بغداد برخورد کرده است.

به گزارش رادیو فردا به نقل از آسوشیتد پرس یک مقام امنیتی عراق گفته است که روز پنجشنبه٬ پنج دی‌ماه٬ چهار خمپاره به کمپ لیبرتی٬ در نزدیکی فرودگاه بغداد برخورد کرده است که در اثر آن دو تن زخمی شده‌اند ولی کسی کشته نشده است.

این در حالی است که شورای ملی مقاومت٬ بازوی سياسی سازمان مجاهدين خلق در پیامی از اصابت «ده‌ها» خمپاره به کمپ لیبرتی خبر داده و می‌گوید که این واقعه دو کشته و تعدادی زخمی برجای گذاشته است.

در وب‌سایت شورای ملی مقاومت آمده است که این حملات ۱۰ شب رخ‌ داده و به مرگ «بیژن تهران» و «وسام ضرغامی» و مجروح شدن تعدادی منجر شده که به گفته این شورا حال برخی از مجروحان «وخیم» است.

در همین زمینه سایت خبری عراقی المستقله نیز گزارش داده است که ساعت ۲۲ به وقتی محلی٬ ده‌ها خمپاره بر اردوگاه لیبرتی فرود امده است. بنا بر این گزارش٬ این حمله منجر به کشته و زخمی شدن شماری از ساکنان اردوگاه شده است که شمار آن هنوز مشخص نشده است.

در مورد این که بانیان پرتاب این خمپاره‌ها چه کسانی بودند٬ هنوز گزارشی منتشر نشده است.

اعضای سازمان مجاهدین خلق در عراق٬ پیشتر در اردوگاه اشرف ساکن بودند. در سال‌های اخیر بارها میان اعضای این اردوگاه و سربازان عراقی تنش و درگیری ایجاد شده است که به دنبال آن و بر پایه یادداشت تفاهم میان دولت عراق و سازمان ملل که اواخر دی‌ماه سال ۱۳۹۰ صورت گرفت، اعضای اردوگاه اشرف تدریجا به اردوگاه لیبرتی منتقل شدند. این انتقال در راستای اسکان دادن ساکنان کمپ لیبرتی در کشورهای دیگر صورت گرفته است.

کمپ‌های اشرف و لیبرتی تا کنون بارها هدف حمله قرار گرفته‌اند و شماری از ساکنان آن کشته شده‌اند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله