با وجودحضور ۹ نماینده زن در مجلس

شرکت یک نماینده مرد در اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان در فیلیپین!

اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان و دختران طی 2 روز، از 23 تا 25 مهر در فیلیپین برگزار شد. اما علیرغم حضور ۹ نماینده زن در مجلس، عزت الله یوسفیان نماینده آمل در اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان در فیلیپین، شرکت کرد.

شایان ذکر است که در مجلس هشتم هم با وجود حضور ۱۲ نماینده زن، همین نماینده در اجلاس مذکور در آن زمان شرکت کرد.

سازمان ملل متحد در کشورها دفاتری تحت عنوان «مرکزمقابله با خشونت علیه زنان و دختران» دارد که هرسال با برقراری جلساتی به مشکلات قشر زنان آسیب پذیر در دنیا می پردازد که تا کنون چندین جلسه این دفاتر برگزارشده است.

به نوشته بولتون نیوزمعلوم نیست که کمیته سفرهای خارجی مجلس که حسن سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس و علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عضو آن هستند، بر چه مبنایی تصمیم گرفتند تا یک نماینده زن در این اجلاس شرکت نکند و شرکت کننده نماینده ایران در این اجلاس یک مرد باشد.

جالب اینجاست که نمایندگان زن مجلس اصلا از اصل موضوع و شرکت یک نماینده مرد در این اجلاس اطلاع نداشتند.

خبرنگار بولتن نیوز در تماسی با چند نماینده زن مجلس از آنها در این زمینه سوال کرد که در جواب گفتند: ما اصلا از این سفر مطلع نشدیم و معلوم نیست که چرا آقایان حتی اجلاسی که مربوط به خود زنان است از شرکت زنان در آن جلوگیری می کنند.البته با توجه به تعطیلی مجلس در هفته گذشته، شاهد عکس العمل نماینده های زن در این زمینه نبودیم.

قابل ذکر است که نماینده فوق چندی پیش به همراه رئیس کل پیشین گمرک کشور به سفر خارجی رفته بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله