پس از قریب به ۴۰ سال فعالیت:

شرکت کشتیرانی ایران و هند منحل شد

سابياساچی هاجارا، مدير اجرايی هندی شرکت کشتيرانی ايران و هند، روز چهارشنبه ضمن اعلام خبر انحلال این شرکت به خبرگزاری آسوشیتد پرس ،تحریم های بین المللی و به ویژه تحریم های آمریکا علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی را دلیل این مساله اعلام کرد.

به گزارش عصر ایران، این مدیر هندی با اشاره به متوقف شدن فعالیت های این شرکت افزود تصميم به توقف فعاليت های این شرکت هفته گذشته در نشست هيات مديره اتخاذ شده است.

هاجارا با اشاره به اینکه پس از تحریم های اخیر علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران فعالیت هفت کشتی متعلق به این شرکت تقریبا غیر ممکن شده است ،افزود که دارایی های شرکت کشتیرانی ایران و هند پس از انحلال به طور مساوی بین دو شریک ایرانی و هندی تقسیم خواهد شد.

شرکت کشتيرانی ايران و هند در سال 1353 تاسيس شده است و 51 درصد سهام آن به شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی و 49 درصد آن به شرکت کشتيرانی هند تعلق دارد.

هندوستان یکی از عمده خریداران آسیایی نفت ایران محسوب می شود که با وجود فشارهای فزاینده آمریکا ، هنوز بیش از 9 درصد از نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد می کند.

از سوی دیگر رویترز هم گزارش داد: شماری از اعضای کنگره آمریکا گفته اند در حال تدارک تحریم هایی جدیدی علیه تهران هستند که هدف از آنها ، اعمال محدودیت بر دریافت پول نفت صادراتی ایران است.

اعضای کنگره آمریکا امیدوارند تا پایان هفته آینده، این تحریم های جدید به تصویب اعضای این نهاد برسد.

هدف از این تحریم ها که تنظیم و تدوین آنها از هفت ماه پیش آغاز شده بود، اعمال محدودیت های بیشتر علیه تعاملات شرکت های نفتی و شرکت ملی نفتکش ایران و تعطیل کردن قدرت بانک های ایران برای نقل و انتقال الکترونیک پول است.

سناتور هری ریدرهبر اکثریت در مجلس سنای آمریکا دیروز چهارشنبه گفت: پیش بینی می‌کنم مذاکرات درباره تحریم جدید ایران به زودی به موفقیت برسد.

وی افزود: این تحریم ها وسیله تاثیر گذاری برای کمک به توقف برنامه هسته ای ایران و تضمین امنیت هم پیمان ما یعنی اسرائیل است.

هم اکنون شرکت های نفتکش و کشتیرانی و بانک های ایران تحت تحریم های آمریکا قرار دارند.

رویترز می نویسد: اعضای کنگره آمریکا قصد دارند با رفع اختلاف نظر میان خود و بررسی چگونگی بستن راه های دور زدن تحریم های حمل و نقل پول و بیمه محموله های نفت، تحریم های جدیدی را علیه ایران تصویب کنند.

یک منبع آگاه در سنای آمریکا هم گفت تلاش می کنیم قبل از تعطیلات کنگره در آگوست آینده، تلاش می کنیم در سنا و مجلس نمایندگان به توافقی درباره تحریم ایران دست یابیم.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله