با وجود گذشت هشت ماه زندان

سیاوش حاتم همچنان از مرخصی محروم است

سیاوش حاتم، فعال دانشجویی که از ۲۳ خرداد ماه در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد از مرخصی محروم است.

به گزارش ندای سبز آزادی این فعال دانشجویی که به یک سال و چهار ماه حبس تعزیری محکوم شده،از ۲۳ خرداد ماه برای اجرای حکم زندانش در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد و در این مدت پیگیریهای خانواده این زندانی سیاسی برای مرخصی وی بی نتیجه مانده است.

سیاوش حاتم، دانشجو و دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه بوعلی همدان در تاریخ ۲۵ خرداد سال ۱۳۸۸ بازداشت و یکماه پس از حبس با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. او چندی بعد به درخواست ماموران امنیتی از دانشگاه بوعلی همدان به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شد. او در آذر ماه سال ۱۳۸۹ نیز در جلسه رسمی امتحان در دانشگاه شهید بهشتی توسط ماموران وزارت اطلاعات قبل از شروع امتحان بازداشت شد.

این فعال دانشجویی از سوی شعبه  ۲۶ دادگاه انقلاب به ۴ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق و توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه نیز به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله