سومین دور مذاکرات ظریف و کری پایان یافت

سومین دور مذاکرات هیات‌های مذاکره کننده هسته‌ای ایران و آمریکا به سرپرستی محمدجواد ظریف و جان کری پس از چهار ساعت پایان یافت.

به گزارش ایسنا، طی روزهای دوشنبه و سه شنبه مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا در سطح وزیران خارجه، معاونان، مقامات عالی انرژی هسته‌ای و کارشناسان برگزار شده است.

این مذاکرات براساس اعلام مقامات دو طرف در چارچوب مسائل فنی- هسته‌ای و نیز بررسی چگونگی لغو تحریم‌ها است.

محمدجواد ظریف پیش از این مذاکرات در سخنانی اعلام کرد: همان طور که در مذاکرات ژنو پیشرفت‌هایی به لحاظ فنی به دست آمد امیدواریم در مذاکرات این هفته در مونترو درباره تحریم‌ها نیز پیشرفت‌هایی به دست آید.

همچنین در ادامه مذاکرات دوجانبه وزیران خارجه معاونان وزیران خارجه و نیز مقامات انرژی هسته‌ای دو کشور جداگانه با یکدیگر گفت‌وگو کردند. مذاکرات هسته ای در دو روز گذشته در حالی جریان دارد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا سفر کرده است و علیه مذاکرات هسته‌ای و توافق احتمالی میان ایران و 1+5 در آیپک و کنگره آمریکا سخنرانی کرده است. اظهارات نتانیاهو با واکنش تند کاخ سفید و نمایندگان دموکرات کنگره مواجه شده است.

نتانیاهو امروز سه شنبه در کنگره آمریکا گفت: توافقی که قرار است با ایران صورت گیرد یک توافق بسیار بد است چرا که اجازه می دهد ایران زیرساخت‌های برنامه‌ هسته‌ای‌اش را حفظ کند و پس از 10 سال نیز محدودیت‌ها از برنامه‌ هسته‌ای‌اش برداشته می‌شود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله