مصطفی پورمحمدی:

سوریه خط قرمز جمهوری اسلامی نیست

مصطفی پورمحمدی٬ رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد سوریه برای جمهوری اسلامی «خط قرمز» نیست و مقام‌های نظام نباید برای خود در دنیا «دشمن» بتراشند.

به گزارش سایت «هرمز» آقای پورمحمدی این مطلب را روز پنجشنبه (۱۲ اردیبهشت) در جمع علمای اهل سنت و تشیع هرمزگان بیان کرده است.

به گزارش دیگربان،وی گفته «آنچه که می‌گویند سوریه خط قرمز ماست {جمهوری اسلامی} آن را قبول ندارم و {معتقدم} حرکت باید بر پایه‌های منافع، مصالح و امنیت کشور باشد و نباید در دنیا دشمن‌تراشی کرد

این برای نخستین بار است که یک مقام رسمی در جمهوری اسلامی چنین موضعی در خصوص سوریه و تحولات مربوط به آن اتخاذ می‌کند.

جمهوری اسلامی با آغاز درگیری‌های خونین سوریه از بقای بشار اسد حمایت کرده است و گفته می‌شود حتی برخی از نیروهای عملیاتی سپاه پاسداران در سوریه حضور دارند.

درگیری‌های سوریه تاکنون بیش از ۷۰ هزار کشته بر جا گذاشته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله