وزرای دفاع هلند و آلمان:

سوریه ترکیه را تهدید کند ناتو وارد عمل می شود

وزرای دفاع هلند و آلمان تاکید کردند درصورت حمله سوریه به ترکیه ناتو وارد عمل خواهد شد

وزیر دفاع هلند اعلام کرد در صورتی که سوریه کشورترکیه را مورد تهدید قرار دهد ناتو بی درنگ وارد عمل خواهد شد

به گزارش مهر ، “هنیس پلاسچائر” وزیر دفاع هلند در مصاحبه با روزنامه “تودی زمان” چاپ ترکیه گفت ما برای استقرار موشک های پاتریوت در خاک سوریه پولی دریافت نکرده ایم.

او گفت: هرگونه تعرض به ترکیه با واکنش همه اعضاء ناتو مواجه خواهد شد وما بابت نصب سامانه ضد موشکی پاتریوت در ترکیه پولی از این کشور دریافت نمی کنیم .

او در ادامه گفت هلند هزینه استقرار موشک های پاتریوت و سربازانش را که به 40 میلیون یورو می رسد پرداخت خواهد کرد و ترکیه تنها بایدهزینه های اساسی لجستیکی را پرداخت کند.

او گفت: ما در این مسئله از ترکیه پولی مطالبه نخواهیم کرد و تنها انتظاری که داریم این است که در ترکیه از نیروهای ما استقبال گرمی صورت پذیرد.

همچنین این روزنامه در خبری دیگر به نقل از ” توماس مایزیر” وزیر دفاع آلمان نوشت : در صورت یکه ترکیه از جانب سوریه مورد حمله قرار بگیرد ناتو وارد عمل خواهد شده و پاسخ خواهد داد.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله