به دلیل ورود سکه‌های پیش فروشی بانک مرکزی به بازار صورت گرفت

سقوط آزاد نرخ سکه

بازار سکه امروز دچار تلاطم قیمت‌ شده و نرخ سکه‌ها به صورت ساعتی در حال تغییر است.

به گزارش مهر، بازار سکه که این روزها در سراشیبی قیمت قرار گرفته است، امروز  نوسانات زیادی را تجربه کرد و نرخها با تغییرات زیادی همراه شد.

بر این اساس ، نرخ سکه ها که در ظهر امروز یکشنبه به کمترین حد خود طی ماه های اخیر رسیده بود، هم اکنون با اندکی افزایش مواجه شده است، به طوری‌که نرخ سکه طرح قدیم در حال حاضر 615 هزار تومان، طرح جدید 600 هزار تومان و نیم سکه 305 هزار تومان است.

فعالان بازار سکه و طلا نرخ سکه ربع بهار آزادی را در حال حاضر 172 هزار تومان و سکه گرمی را 102 هزار تومان اعلام می کنند.

این در حالی است که ظهر روز جاری سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم 610 هزار تومان، طرح جدید 595 هزار تومان، نیم بهار 304 هزار تومان، ربع بهار 170 هزار تومان و گرمی 100 هزار تومان بود.

گرچه امروز به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی، نرخ طلای جهانی ثابت و در حد 1580 دلار است، اما قیمت طلا در بازار داخلی با روندی افزایشی همراه شده و از 60 هزار تومان ظهر امروز به 61 هزارو 200 تومان در حال حاضر رسیده است.

فعالان بازار ارز و طلا، ورود سکه‌های پیش فروشی بانک مرکزی به بازار را از مهمترین دلایل کاهش نرخها عنوان می‌کنند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله