رییس ‏کل دادگستری استان لرستان:

سالانه 800 هزار نفر به زندان های کشور وارد می شود

رییس ‏کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه میزان جرم با زندانی کردن مهار نمی‏‌شود، از ورود سالیانه 800 هزار نفر به زندان‌های کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ جعفر بدری طی سخنانی در مراسم جشن گلریزان زندانیان استان لرستان تصریح کرد: مشکل زندانیان از زمان تشکیل زندان‌ها در تمام دنیا به وجود آمده زیرا با ورود زندانی به زندان اعضای خانواده این فرد دچار آسیب می‏‌شوند.

وی با بیان اینکه 4500 نفر در زندان‌های استان لرستان به سر می‏‌برند، ادامه داد: «یکی از سیاست‌های دستگاه قضایی در خصوص زندانیان این است که مجازات زندان را به حداقل برساند زیرا هرساله 800 هزار نفر وارد زندان‌های کشور می‏‌شوند.»

رییس‎ شورای قضایی استان لرستان افزود: زندان، راه حل مشکل نیست و هیچ وقت نتوانسته‏‌ایم با زندان جرم را مهار کنیم زیرا اگر این امر نتیجه‏‌بخش بود تا کنون آمار زندانیان مواد مخدر کاهش می‏‌یافت.

بدری اظهار کرد: متاسفانه یکی از مشکلات و دغدغه‌های جامعه ما این است که می‏‌خواهیم جرم را با زندانی کردن مهار کنیم در صورتی که ورود افراد به زندان، خود منجر به تولید جرم می‏‌شود.

خاطرنشان می شود زندان های جمهوری اسلامی خود محلی برای تکثیر بحران های اجتماعی و اشاعه آن به جامعه است.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله