ریحانه طباطبایی و اکبر منتجبی از زندان آزاد شدند

ریحانه طباطبایی، روزنامه نگار دقایقی پیش از زندان اوین آزاد شد.

به گزارش  کلمه، ریحانه طباطبایی خبرنگار روزنامه بهار که ۱۲ بهمن سال جاری در منزل خود بازداشت شده بود، دقایقی پیش با وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

این روزنامه نگار تمام این مدت را در سلول انفرادی بند امنیتی ۲۰۹ گذرانده است.

ریحانه طباطبایی پیش از این نیز در ۲۱ آذر ۱۳۸۹ از سوی سپاه بازداشت و به مدت ۳۶ روز در انفرادی بند ۲ الف سپاه تحت بازجویی قرار گرفت. وی فروردین امسال به اتهام فعالیت برای دستیابی به انتخابات آزاد و انتشار اخبار جنبش سبز، از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

همچنین اکبر منتجبی، یکی دیگر از روزنامه نگاران بازداشت شده در ماه گذشته نیز دیروز  از زندان آزاد شد.

به گزارش  کلمه، ساعتی پس از آزادی ریحانه طباطبایی، اکبر منتجبی یکی دیگر از روزنامه نگارانی که ماه گذشته توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده بود نیز از زندان اوین آزاد شدند.

بر اساس این گزارش، میلاد فدایی اصل دبیر سیاسی ایلنا نیز در آستانه آزادی است. فدایی هفتم و منتجبی هشتم بهمن ماه بازداشت شده بودند.

با احتساب آزادی این سه نفر، از مجموع روزنامه نگارانی که حدود یک ماه قبل بازداشت شدند، تا کنون مطهره شفیعی، علی دهقان، فاطمه ساغرچی، جواد دلیری، حسین یاغچی، کیوان مهرگان، امیلی امرایی، نرگس جودکی، ریحانه طباطبایی، اکبر منتجبی و میلاد فدایی اصل آزاد شده اند.

از فهرست روزنامه نگاران بازداشتی ماه گذشته، هنوز نسرین تخیری (دبیر اجتماعی روزنامه اعتماد)، ساسان آقایی (دبیر گروه بین‌الملل روزنامه اعتماد)، سلیمان محمدی (دبیر سرویس حوادث روزنامه بهار)، پژمان موسوی (دبیر رسانه روزنامه بهار)، پوریا عالمی (طنز نویس روزنامه شرق)، صبا آذرپیک (خبرنگار سابق روزنامه اعتماد) و همچنین احسان مازندرانی (خبرنگار روزنامه اعتماد) که هفته قبل بازداشت شد، هنوز در زندان به سر می برند.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله