اخبار ضد و نقیض از پناهنده شدن دیپلمات ایرانی در نروژ

رویترز: دیپلمات ایرانی پناهنده شده/ مهمانپرست: مشکلات شخصی داشته به تهران بازنگشته

در حالی که رویترز از پناهنده شدن یک دیپلمات ایرانی در نروژ خبر داده است رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی اعلام کرده فرد مورد نظر کارمند سفارت بوده و به خاطر مشکلات شخصی به تهران بازنگشته است.

رویترز نوشت: یک دیپلمات فعال در سفارت ایران در نروژ از دولت این کشور درخواست پناهندگی کرده است.

به گزارش  عصر ایران  ، “یورگن لوودال” وکیل این دیپلمات سابق از اعلام نام او خودداری کرده است اما برخی رسانه ها گمانه زنی هایی را در این رابطه آغاز کرده اند.

رسانه ها به طور رسمی نام این دیپلمات سابق ایران را اعلام نکرده اند.

وکیل این دیپلمات سابق گفته است که او همزمان با رسیدگی مقامات نروژ به درخواست پناهندگی اش،  به همراه خانواده در مکانی پنهانی در نروژ در حال زندگی است.

لوودال به رویترز توضیح داد: او در سفارت ایران در اسلو فعالیت می کرد و در ماه دسامبر گذشته درخواست پناهندگی ارائه کرده بود. این فرد دارای جایگاه دیپلماتیک بود.

وکیل این دیپلمات گفته است که او خواهان اعلام نام خود یا انگیزه درخواست پناهندگی اش نیست.

وزارت خارجه نروژ هم در این زمینه از ارائه توضیح یا واکنش، خودداری کرده است.

خبرگزاری فرانسه هم نوشت: این دیپلمات سابق در سال 2009 وارد سفارت ایران در اسلو شده بود.

واکنش وزارت خارجه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به این خبر به خبرگزاری مهر گفت: یکی از کارکنان بخش اداری سفارت کشورمان در اسلو پس از اتمام مأموریت خود، به دلیل برخی مشکلات شخصی از جمله ادامه تحصیل فرزند و مشکلات خانوادگی هنوز به تهران بازنگشته است.

رامین مهمانپرست افزود: با توجه به اتمام دوره مأموریت، روال اداری درخصوص خاتمه مأموریت وی انجام و جانشین نامبرده نیز چندی قبل به نروژ اعزام شده است. این موضوع اداری همچنان در دست پیگیری است .

خبرگزاری مهر همچنین نوشت: فرد یاد شده دیپلمات نبوده و از اعضای کادر اداری سفارت بوده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله