مشاور نخست‌وزیر اسرائیل با انتقاد از اوباما

رهبران ایران تهدیدات آمریکا را جدی نمی‌گیرند

” تساهی هنگبی “مشاور نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد که ایران تهدیدات آمریکا را جدی نمی گیرد.

به گزارش عصر ایران هنگبی با اشاره به این موضوع گفت که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا هرگز تهدیدی جدی به حمله نظامی، آن‌گونه که بتواند ایران را از دست‌یابی به سلاح اتمی بازدارد، مطرح نکرده است.

وی با دعوت مقامات آمریکا به نشان دادن جدیت و واقعی نشان دادن تهدید نظامی علیه ایران ،سخنان اوباما درباره برنامه اتمی ایران را مبهم و بدون نظم منطقی خواند و افزود که به‌همین دلیل است که رهبران ایران این سخنان را جدی نمی‌گیرند.

هنگبی که حدود دو ماه پیش با استعفا از حزب کادیما (حزب اصلی مخالف )به حزب لیکود ( حزب حاکم) پیوسته است از افراد مورد اعتماد نتانیاهو بوده و پیش تر در پست هایی چون ریاست دستگاه نظارتی نخست‌وزیر بر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی وسرپرستی آژانس انرژی اتمی اسراییل فعالیت داشته است.

آمریکا و اسراییل در زمینه آنچه که خطر دست یابی ایران به سلاح هسته ای می خوانند اختلاف نظر دارند و با وجودی که دو طرف بر ضرورت بازداشتن ایران از تسلیح هسته ای اتفاق نظر دارند اما برآوردهای متفاوتی از بازه زمانی دست یابی ایران به سلاح هسته ای دارند و اسراییل تهدید ایران را بسیار جدی و نزدیک ارزیابی می کند.

جمهوری اسلامی  تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای را رد کرده و این اتهام را در راستای دشمنی کشورهایی چون آمریکا و اسراییل با خود و نیز تلاش این کشورها برای مهار قدرت و افزایش فشار بر روی ایران می داند.

در روزهای اخیر مخالفت های آمریکا با حمله احتمالی اسرائیل به ایران افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله