لی یوچنگ با باقری معاون جلیلی دیدار کرد

رد درخواست نماینده چین از سوی ایران

معاون سعید جلیلی درخواست نماینده چین در مذاکرات هسته ای برای تعیین دور جدید گفت و گوها را رد کرد.

به گزارش مهر به مسکو نماینده چین که در این دور مذاکرات تغییر کرده است، امروز با باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی  جمهوری اسلامی ایران دیدار داشت که در این دیدار نکات مهمی در خصوص مذاکرات مطرح شد.

در همین دیدار لی یوچنگ درخواست داشت که از همین حالا زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص شود که این درخواست مورد موافقت نماینده هسته ای ایران قرار نگرفت.

تیم مذاکره کننده ایرانی اعتقاد دارد  تداوم بی مبنای این گفت وگو ها و تاکید طرف غربی بر مواضع قبلی خودش و عدم توجه به رعایت اصول گام به گام باعث می شود ادامه مذاکرات هیچ دستاورد مثبتی برای ایران نداشته باشد.

بر همین اساس ایران معتقد است که تعیین زمان برای ادامه گفت وگوها پیش از برگزاری نشست، تائیدی بر روش گفت وگو برای گفت وگو است و ادامه این مسیر بی نتیجه است. طرف ایرانی تصمیم برای ادامه مذاکرات را به عصر سه شنبه موکول کرده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است