در میان ۱۷۶ کشور جهان:

رتبه ۱۶۸ ایران از نظر فضای کسب و کار

دبیر کل کنفدراسیون صنعت گفت: براساس گزارش سال 2013 بنیاد هریتیج، رتبه ایران در زمینه فضای کسب و کار بین 176 کشور جهان 168 بوده است.

حسین ساسانی در جشنواره نشان حمایت ملی با اشاره به این‌که نمره ایران در زمینه فضای کسب و کار بر اساس تازه‌ترین گزارش منتشر شده از حد متوسط یعنی 50 پایین‌تر بوده است، گفت: در زمینه شاخص آزادی اقتصادی نیز ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در رتبه ضعیف 16 قرار گرفته است.

وی افزود: ایران از نظر شاخص آزادی اقتصادی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تنها بالاتر از کشورهای سوریه، لیبی و عراق قرار گرفته است.

همچنین حبیب الله انصاری دبیر کل صنایع انجمن لوازم خانگی در این جشنواره با اشاره به این‌که توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی ممکن نیست، اظهار کرد: رسانه‌های ایران به اندازه کافی درباره تولید ملی تبلیغات نکرده‌اند.

انصاری گفت:تبلیغات درباره تولید ملی بدون فراهم کردن زیرساخت‌ها و توجه به خواسته‌های مصرف‌کنندگان بی‌فایده خواهد بود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است