مرسی مدعی شد:

دولت اسلامی مد نظر ما نیست

محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر در گفتگو با روزنامه فرانکفورتر آلگماینهمدعی شد: دولتی که مد نظر ماست و به آن اعتقاد داریم یک دولت مدرنتر بوده که در آن انتقال قدرت به صورت صلح آمیز جریان داشته و دموکراسی و آزادی در آن حاکم است.

رئیس جمهوری مصر در گفتگو با یک روزنامه آلمانی با تاکید بر اینکه دوران دیکتاتوری به سر آمده است، بر مبارزه با بقایای رژیم سابق در چهارچوب قانون اساسی تاکید کرد.

 

به گزارش مهر، محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر در گفتگو با روزنامه فرانکفورتر آلگماینهاظهار داشت: دولتی که مد نظر ماست و به آن اعتقاد داریم یک دولت مدرنتر بوده که در آن انتقال قدرت به صورت صلح آمیز جریان داشته و دموکراسی و آزادی در آن حاکم است.

 

وی همچنین اظهار داشت: مفهوم خداگرایی و دولت اسلامی مد نظر ما نیست. ما همواره از یک دولت غیر نظامی سخن می گوییم. بعد از انقلاب سال 2011 در مصر که به دنبال آن اخوان المسلمین قدرتمندترین نیروی سیاسی در کشور شد ، باید حالا مصر تبدیل به یک دولتی شود که در آن همه شهروندان بدون در نظر گرفتن اعتقاد و مذهبشان از حقوق برابری برخوردار باشند.

 

مرسی همچنین تصریح کرد: دوران دیکتاتوری به پایان رسیده است. وی همچنین درباره آزادی و گوناگونی عقاید در کشورش به مردم اطمینان داده و تصریح کرد که قانون اساسی جدید حقوق برابری را برای مسیحیان و زنان مانند دیگر شهروندان این کشور تضمین می کند. زنان و مردان صد در صد با هم برابرند.

 

وی افزود: کار من این است که علایق همه مصریها را در نظر بگیرم. وی همچنین درباره اعتراضات اواخر سال گذشته در کشورش که به کشته شدن تعدادی منجر شد اظهار داشت که چنین اتفاقاتی بعد از یک دوران طولانی دیکتاتوری معمولی است.

 

مرسی خاطر نشان کرد که مبارزه با بقایای رژیم سابق تنها با ابزار قانونی در پیش گرفته می شود. من در چهارچوب قانون اساسی و با تکیه بر قانون و عدالت با دیکتاتوری و بوروکراسی که حدود دهه ها بر کشور حاکم بوده است مبارزه می کنم. من این راه را با همه قدرت دنبال می کنم اما نه از طریق اقدامات ویژه.

 

مرسی گفت که دولتش به قرارداد صلح با اسرائیل احترام می گذارد. در عرصه سیاست خارجی ، مصر برای برقراری مناسبات متوازن و متعادل با همه کشورها تلاش می کند

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله