طی ابلاغیه رسمی اعلام شد:

دعوت از اعضای جبهه مشارکت به دانشگاه‌ها برای سخنرانی ممنوع است

دولت در ابلاغیه ای دعوت از اعضای جبهه مشارکت در جلسات سخنرانی و برنامه های سیاسی را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش کلمه، سید حسین حجازی، مشاور وزیر و رئیس حراست مرکزی وزارت علوم طی دستوری به دانشگاه ها دعوت از اعضای جبهه مشارکت در جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ را ممنوع و اجرای هرگونه برنامه سیاسی و کرسی های آزاد اندیشی را منوط به استعلام از حراست درباره وضعیت سخنرانان کرد.

این ابلاغیه که اخیرا صادر شده به شرح زیر است:

با سلام،

احتراما حسب اطلاع واصله، بدنبال انحلال و اعلام غیر قانونی بودن حزب مشارکت از سوی مراجع قضایی و محکومیت برخی از سران آن، اخیرا برخی از چهره های این تشکل از جمله محکوم علی شکوری‌راد در راستای احیای تفکرات و مواضع ساختار شکنانه و فعالیتهای غیر قانونی خود، نسبت به برگزاری جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ در دانشگاهها اقدام نموده اند.

لذا با توجه به موضوع موصوف و در راستای مقابله با جریان فتنه، لازم است از برگزاری چنین جلسات و برنامه هایی در سطح محیط های تابعه ممانعت به عمل آورند.

ضمنا پیرو رویه های قبلی، مجددا تاکید می گردد که در خصوص برنامه هایی نظیر برنامه های سیاسی، مناظره، کرسی های آزاداندیشی و … می بایستی پیرامون سخنرانان استعلام لازم (تلفنی) از این مرکز صورت گیرد.”

گفتنی است، علی شکوری راد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت است که دادگاه وی مدت‌ها پیش به ریاست قاضی پیرعباسی برگزار شد ولی تاکنون حکمی به وی ابلاغ نشده است.

در همین راستا،چندی پیش محسنی اژه ای در یک نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره وضعیت پرونده شکوری راد گفته بود که بخاطر در جریان بودن این پرونده و عدم صدور حکم، منع قانونی برای اظهار نظر درباره این پرونده دارد. با این حساب محکوم نامیده شدن شکوری راد یکی از ایرادات قانونی در این ابلاغ محسوب می شود.

در همین زمینه، جبهه مشارکت نیز با توجه به عدم برگزاری دادگاه این حزب اصلاح طلب و در نتیجه سلب امکان دفاع نمایندگان حقوقی و مسئولان این حزب در یک دادگاه قانونی و با حضور هیات منصفه، تاکنون زیر بار ادعای غیر قانونی انحلال نرفته است.

جبهه مشارکت حکم قانونی شعبه دیگری را در رد اتهامات وارده به این حزب در اختیار دارد که مسئولان ارشد قوه قضاییه و مسئولان امنیتی از تمکین به این حکم قانونی و شفاف طفره می روند.

نکته قابل توجه در پایان این دستور مقام امنیتی به دانشگاه ها، مناظره و کرسی آزاداندیشی زیر نظر حراست است. “کرسی آزاداندیشی” پروژه ای بود که با سخنان آقای خامنه‌ای در این باره و تبلیغ وسیع صداوسیما و دستگاه های تبلیغاتی حکومتی پیرامون آن با سر و صدای زیاد مطرح شد، اما عملا کمترین تحرک فکری و آزاداندیشی در دانشگاهها نه تنها به وجود نیامد بلکه هر روز نسبت به گذشته وضعیت سخت تر و محدودیت ها افزایش یافت.

نقطه کلیدی این محدودیت ها در مبارزه برنامه ریزی شده در دانشگاه ها علیه علوم انسانی، حذف برخی رشته های آن، تغییر و در واقع تخریب محتوای منابع درسی، اخراج و بازنشسته کردن اساتید مجرب، محرومیت از تحصیل دانشجوهای نخبه و … متجلی شده و همچنان جاری است

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله