واکنش کردهای سوریه به رهبر اپوزسیون این کشور:

دعوا بر سر قدرت است

نماینده حزب اتحاد دموکراتیک کردستان سوریه ،اظهارات غلیون را دسیسه همکاری‌های سه جانبه رژیم سعودی، ترکیه و قطر برای کسب قدرت در سوریه عنوان کرد. به گزارش آژانس خبری موکریان، درپی اظهارات برهان غلیون رئیس شورای ملی مخالفین سوریه دایر بر اینکه سرزمینی به نام کردستان در این کشور وجود ندارد، حزب اتحاد دموکراتیک در بیانیه‌ای رسمی، این سخنان را به شدت محکوم کرد.

حسین کوچر نماینده حزب اتحاد دموکراتیک در اقلیم کردستان عراق نیز به وب‌سایت «خندان» گفته است اظهارات غلیون پرده از روی واقعیت‌هایی بر می‌دارد که ریشه در همکاری‌های گذشته ی وی با رژیم بشار اسد می دهد.

کوچر سخنان رئیس شورای ملی سوریه را تحریک‌آمیز و آن را دسیسه همکاری‌های پنهان عربستان سعودی، ترکیه و قطر عنوان کرد و اظهار داشت: هدف آنها نه دفاع از ملت سوریه و آزادی، بلکه صرفا دسترسی به قدرت است.

برهان غلیون گفته بود که سرزمینی به نام کردستان در سوریه نداریم و کردها بهتر است از این توهم که منطقه ای به این نام در سوریه وجود دارد بیرون بیایند. حسین کوچر، با اعلام اینکه بر زبان آوردن چنین اظهاراتی از سوی برهان غلیون دور از انتظار نیست اظهارداشت: شورای ملی مخالفین سوریه به دستور دولت ترکیه تشکیل شده و از چنین تشکیلاتی نمی‌توان غیر از این نیز انتظارداشت. به دلیل نادیده گرفتن مطالبات کردهای سوریه توسط شورای ملی این کشور، 12 حزب و جناح سیاسی کرد، ضمن ابراز مخالفت با سیاست‌های حاکم بر شورای ملی سوریه، در نشست ماه گذشته اعضای این شورا در استانبول، رسما کناره گیری خود را از شورای ملی اعلام کردند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله