تداوم حبس بدون تفهیم اتهام

دست راست مریم شفیع پور بی حس شده است

مریم شفیع پور، فعال دانشجویی، امروز در ملاقات با پدرش ضمن اعتراض به عدم تفهیم اتهام از وضعیت نامناسب درمانی خود در زندان سخن گفته است. این دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین از ۵ مرداد ماه سال جاری در بازداشت نیروهای امنیتی به سر می برد.

بر اساس اخبار رسیده به ادوارنیوز٬‌ این فعال دانشجویی در ملاقات امروز از بی‌حسی و لمس شدن دست راستش خبر داده و از درد شدید دندان نیز رنج می برده است.

خانم شفیع پور در ملاقات کابینی امروز اظهار داشته که تاکنون تفهیم اتهام نشده است.

این عضو ستاد کروبی در مرداد ماه امسال پس از احضار جهت بازپرسی به دادسرای شماره ۲ شهید مقدس اوین به زندان اوین انتقال داده شد.

مریم شفیع پور پیش از این در سال ۸۹ به دلیل فعالیت‌های دانشجویی بر اساس حکم دادگاه انقلاب قزوین به یک سال حبس تعلیقی محکوم شده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله