هاشمی رفسنجانی:

دست دولت قبلی در جیب تامین اجتماعی بود

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: درآمدهای هنگفت نفتی در دهه اخیر، مسؤولان را به جای توجه به تولیدات داخلی، متوجه کالاهای وارداتی کرد و متأسفانه تب وارداتی کردن کالاها دامن مسایل مربوط به سلامت مردم را هم گرفت.

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ آیت الله هاشمی رفسنجانی روز یکشنبه در دیدار جمعی از مدیران دارویی کشور با طرح چند سؤال دربارة اوضاع تولید داخلی، مواد اوّلیه داروسازی و تجهیزات پزشکی، به برنامه های دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: درآمدهای هنگفت نفتی در دهه اخیر، مسؤولان را به جای توجه به تولیدات داخلی، متوجه کالاهای وارداتی کرد و متأسفانه تب وارداتی کردن کالاها دامن مسایل مربوط به سلامت مردم را هم گرفت.

وی  با بیان مصادیقی از اوضاع تحقیرآمیز دارویی کشور در سالهای قبل از انقلاب گفت: پس از پیروزی انقلاب، در شورای انقلاب به فکر برنامه ریزی برای تأمین دارو در داخل افتادیم که به خاطر اتفاقات سیاسی و مشکلات جنگ، کار عمده ای انجام نشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پس از پایان جنگ و با شروع دوران سازندگی توجه به تولیدات داخلی دارو یک مسئله استراتژیک بود تا علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، جهان سوم و کشورهای اسلامی را نیز پوشش دهیم.

هاشمی رفسنجانی، توجه به مواد اوّلیه را ضرورت استقلال داروسازی دانست و گفت: برای این کار برنامه داشتیم که کارخانه بزرگی را در اصفهان احداث کردیم، ولی به حال خود رها شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به لایحه طرح جامع تأمین اجتماعی در دولت سازندگی، گفت: آن طرح شاخص هایی در مسکن، تحصیل، درمان، غذا و اشتغال داشت که اگر توجه می شد، نیازمندی مردم در ایران بی معنا بود.

هاشمی رفسنجانی با تشریح عواقب آن طرح، به نگاه دولت سابق به تأمین اجتماعی و سازمان آن پرداخت و گفت: مسئله چنان برای مسؤلان وارونه شده بود که دست دولت به جیب تأمین اجتماعی رفت و امروزه متأسفانه خبرهای نگران کننده ای از آسیب های جدی آن سازمان را می شنویم.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله