پس ار سال ها آزار اهالی سینما

دستور احمدی نژاد برای بازگشایی خانه سینما صادر شد

رئیس دولت دهم  با تاکید بر لزوم بازگشایی هر چه سریع‌تر خانه سینما اظهار امیدواری کرد این اقدام گام مثبتی در ایجاد فرصت‌های بهتر و برتر صنعت سینمای ایران باشد.

وی در این نامه تاکید کرده است:«امروز اهمیت صنعت شگرف سینما در نشر ارزشهای الهی- انسانی و آرمانهای بلند انقلاب بر کسی پوشیده نیست. باید جایگاه شناخته‌شده سینمای ایران در جهان با تلاش مشترک اهالی سینما در سطح شایسته ملت بزرگ ارتقاء یابد. همه سینماگران با هر سلیقه و گرایش سیاسی همدل و متحد برای اعتلای فرهنگ متعالی اسلامی و ایرانی این سرزمین نورانی تلاش نمایند.”

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری اسلامی ایران، متن دستور محمود احمدی‌نژاد که در هامش نامه مسعود جعفری جوزانی مبنی بر «ارائه گزارش بازگشایی خانه سینما» خطاب به جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی نگاشته شده است، به شرح زیر است:

 

«باسمه تعالی

جناب آقای شمقدری

ضمن تشکر از تلاش نمایندگان خانه سینما با آن معاونت و این جانب در ایجاد تفاهم برای بازگشایی هر چه سریعتر خانه سینما، امیدوارم این اقدام گام مثبتی در ایجاد فرصت‌های بهتر و برتر برای صنعت سینمای ایران باشد.

امروز اهمیت صنعت شگرف سینما در نشر ارزشهای الهی- انسانی و آرمانهای بلند انقلاب بر کسی پوشیده نیست. باید جایگاه شناخته‌شده سینمای ایران در جهان با تلاش مشترک اهالی سینما در سطح شایسته ملت بزرگ ارتقاء یابد. همه سینماگران با هر سلیقه و گرایش سیاسی همدل و متحد برای اعتلای فرهنگ متعالی اسلامی و ایرانی این سرزمین نورانی تلاش نمایند.

از دیگر موارد ضروری، لزوم رسیدگی به مشکلات صنفی هنرمندان و گشودن گره‌های فنی و حرفه‌ای صنعت سینما از طریق مشارکت جمعی هنرمندان به ویژه افراد با تجربه و صاحبنظران علمی و فنی است. وجود یک نهاد صنفی مانند خانه سینما برای هم‌افزایی توان سینمای ایران و رسیدگی به مشکلات و موانع، ضروری است و طبیعی است که این نهاد باید غیردولتی باشد و بماند و مراقبت شود به هر دلیلی این نهاد با اهمیت تعطیل نشده و جامعه هنری از مزایای وجود آن بی‌بهره نشوند. انتظار دارم با همکاری جدی و گسترده حوزه سینمایی دولت و خانه سینما محصولات برتر سینمایی بیشتری تولید شود و شاهد حضور موثرتر سینمای ایران در عرصه‌های جهانی باشیم.

از همه هنرمندان و خانواده بزرگ سینما که علیرغم برخی مضایق با عشق به ایران و فرهنگ الهی این سرزمین در خدمت تعالی فرهنگی و اعتلای نام و رسم ملت ایران هستند تشکر می‌نمایم و از خداوند منان برای همگان سلامت و موفقیت مسئلت دارم.

محمود احمدی‌نژاد

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران»

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله