مصطفی پورمحمدی:

در نظرسنجی ها از همه جلوتر هستم!

رییس سازمان بازرسی کشور در گردهمایی طلاب و فضلای قمی حوزه‌ علمیه قم  به سوالات مختلف آنان  به خصوص در مورد انتخابات ریاست جمهوری پاسخ داد.

به گزارش  ایسنا مصطفی پورمحمدی گفت:« در سطوح مختلف مدیریتی کشور حضور داشته‌ام، چند مثال عرض می‌کنم؛ آقای هاشمی زمانی‌که رییس‌جمهور شد قبلش رییس‌ مجلس بود، ایشان پستش از من بالاتر بود اما تجربه‌اش از من کمتر بود، وقتی آقای خاتمی رییس‌جمهور شد، قبلش وزیر ارشاد بود، ایشان هم پستش کمتر بود و هم تجربه‌اش، آقای احمدی‌نژاد هم که رییس‌جمهور شد، هم پستش از من کمتر بود و هم تجربه‌اش، چون ایشان قبلا استاندار بود و من پانزده سال جانشین وزیر بوده‌ام؛ به هر حال فکر می‌کنم اگر می‌خواهم در این پست قرار بگیرم تجربه‌ام از رییس‌جمهورهای قبلی و سوابق‌شان بیشتر است. ادعایی هم ندارم اما تشخیص من این است که می‌توانم به جامعه خدمت کنم.»

وی در پاسخ به سوالی ابراز عقیده کرد: انرژی جوانان و مردم جامعه نباید به هرز رود، طرح مسایلی مانند این‌که آینده جهان چه می‌شود و می‌خواهیم دنیا را متحول کنیم یا صحبت از بهار و پاییز و … ارزشی ندارد، این‌ها وقت کشور را می‌گیرد. باید مشکلات اصلی کشور را چاره‌جویی کنیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری  درباره‌ فساد بزرگ اقتصادی گفت: حادثه تلخ و ناگواری برای کشور بود. متاسفانه فساد اقتصادی با فساد اداری عجین شده است و بر بسیاری از فعالیت‌های کشور سایه شوم انداخته است.

این فعال سیاسی با بیان این‌که «حماسه اقتصادی در کشور بدون مبارزه با فساد اقتصادی و اداری امکان‌پذیر نیست» گفت: با این سیستم اداری که داریم قوی‌ترین تیم مدیریتی با بیشترین امکانات در سیستم اداری ما ذبح می‌شود. به عنوان مثال در همین فساد 3 هزار میلیاردی از بانک مرکزی خواستیم گزارشی به ما بدهد، گفتند؛ نمی‌توانیم. چطور ممکن است چند صد میلیارد تومان پول از یک بانک به بانکی دیگر منتقل شود اما بانک مرکز ما نداند. این در حالی است که مثلا از 5 هزار دلار از یک بانک در یک گوشه دنیا به بانکی دیگر در گوشه‌ای دیگر از دنیا جابجا کنند، بانک مرکزی آمریکا می‌فهمد.

وی مدعی شد: در گمرک ما هم وضع تقریبا این چنین است. اطلاع نداریم چقدر جنس از گمرک وارد شده یا بعضا اظهارنامه‌ها دست کاری می‌شود و رد یابی آن اجناس امکان پذیر نیست. چندین سال است که شبکه مالیاتی ما می‌خواهد سیستمی شود اما نمی‌شود. الان بخش بزرگی از کشور مالیات نمی‌دهند و فرار مالیاتی در کشور داریم. این ثروت‌های انبوه که جمع می‌شود و همچنین ثروت افسانه‌ای که به بانک‌های کشور می‌رود و تبدیل به برج و ساختمان‌های بلند و شیک می‌شود این‌ها همه پول است. سالانه ده‌ها هزار میلیارد تومان ثروت کشور از دست می‌رود به خاطر این که نتوانستیم سیستم مالیاتی کشور را مستقر کنیم.

این کاندیدای ریاست جمهوری  ادامه داد: در کشور 75 هزار میلیارد تومان واردات داریم ( اگر با ارز 1220 تومانی حساب کنیم) حال اگر در این رقم ده درصد فساد و خلاف وجود داشته باشد، رقمی حدود 7500 میلیارد تومان می‌شود. آیا نمی‌توانیم چند میلیارد تومان هزینه کنیم تا سیستم مالیاتی در کشور مستقر شده و از فساد جلوگیری شود؟ چندین بار گفتیم و تذکر دادیم. اما موثر واقع نشد. وقتی که بیشتر اصرار می‌کنیم می‌گویند چون از دولت خارج شده می‌خواهد انتقام بگیرد.

پورمحمدی گفت: نسبت به خطرات اقتصادی که کشور را تهدید می‌کند چندین ماه قبل در جلسه غیرعلنی مجلس صحبت کردم و هشدار داده بودم، اما آن‌قدر ترتیب اثر ندادیم تا منابع و فرصت‌ها از دست رفت.

وی در پاسخ به این‌که وضعیت شما در ائتلاف اکثریت اصولگرایان چگونه است؟ گفت: تا به حال طبق نظرسنجی‌ها من جلوتر هستم و اگر این روند ادامه یابد خواهم ماند.

 کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به این سوال که آیا همکاران خود را قبل از انتخابات معرفی می‌کنید؟ گفت: معرفی نمی‌کنم چون حساسیت و آسیب ایجاد می‌شود. همکاران من مجموعه فعال، با انگیزه سالم، قوی و هوشمند اصولگرایان هستند. علاوه بر این در بدنه این دولت هم نیروهای خوبی داریم و باید از این‌ها استفاده شود.

وی درباره اظهاراتش پس از اغتشاش در شبستان مرقد ایت الله خمینی خاطرنشان کرد: من به فرد یا گروه خاصی نسبت ندادم. بلکه گفتم این برای ما خوب نیست که در کانون انقلاب حرکتی کنیم که دشمن شاد شود. آمده‌ایم تا ان‌شاءالله اخلاق را به جامعه برگردانیم و پای آن هم می‌ایستیم. این کشور میراث‌دار خون شهدا و بسیاری از خوبان است که بی‌نام و نشان زحمت می‌کشند. باید مقاومت کنیم و مسایل کشور را به پیش ببریم.

وی در پاسخ به این‌که چقدر انقلابی هستید؟ اظهار کرد: سخت‌ترین ماموریت‌های انقلاب را انجام دادم. بخشی از آن قابل بازگو کردن است و بخش زیادی از آن قابل گفتن نیست. فعالیت‌های انقلاب ما از زمان شهادت آقا مصطفی خمینی(ره) و حادثه 19 دی شروع شد. به هر حال سرباز کوچک انقلاب هستم و خدا را شکر می‌کنم که در این مسیر قرار دارم.

وی با بیان این‌که «برای خلق حماسه سیاسی مردم باید امیدوار باشند» افزود: کسی عنوان نکند که رای مردم تعیین کننده نیست. یا این‌که برای صندوق از قبل تعیین تکلیف شده است، مقام معظم رهبری برای این‌که این تلقی‌ها ایجاد نشود در ابتدای سال به طور صریح فرمودند که هیچ کس از رای و نظر من در انتخابات خبر ندارد. کسی نیاید یا پیامک نکند نظر رهبری یا دفتر ایشان به سمت چه کسی است. حضرت آقا به این خاطر این مطلب را گفتند که کسی از قبل القاء نکند که نتایج انتخابات از پیش تعیین شده است. این حرکات ضدحماسه سیاسی و مانع مشارکت مردم است.

وی با ادعای  این‌که «نظام از ابتدای انقلاب نشان داده که به صندوق رای خیانت نکرده و امانتدار بوده است» اظهار کرداشت: اول انقلاب که انتخابات برگزار شد بنی‌صدر رای آورد. پس از وی شهید رجایی و مقام معظم رهبری رای آوردند. همچنین آقایان هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد هم رای آوردند. پس فقط رای مردم در انتخابات تعیین کننده است.

وی ادامه داد: این‌که فکر کنیم کسی یک شبه مشکلات کشور را رفع کند امکان ندارد. چون شرایطی که این سال‌ها بر ما تحمیل شده، بسیاری از ظرفیت‌های ما را از بین برده است.

به گزارش ایسنا پورمحمدی هم‌چنین در دیدار با اعضای صنف حمل و نقل درون‌شهری و جاده‌ای و اعضای هیات‌های ورزشی استان قم گفت: اگر رأی حلال شد، کار و محصول با برکت و حلال تولید می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کشور  از وابستگی اقتصاد کشور به نفت انتقاد کرد و گفت: اقتصادی که وابسته به نفت باشد، معیوب است، همه دیدیم که در جریان تحریم چه اتفاقی پیش آمد؛ بی‌تدبیری، بر مشکلات ناشی از تحریم افزوده شد و قیمت ارز نابسامان گردید. این‌که می‌گوییم به نفت متکی نیستیم درست نیست، اگر وابستگی به نفت کم شد، چرا این‌همه مشکلات به‌وجود آمده است؟

وی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای که انجام شده است، اظهار کرد: نفت را با میانگین 100 دلار، فروختیم و با پول آن شهر و ساختمان و اتوبان درست کردیم، آن وقت شهردار، وزیر و رییس‌جمهور قیافه می‌گیرند و می‌گویند ما چه کردیم و چه کردیم، این‌که جای افتخار نیست. این پول نفت بود که این‌ها را ساخت. همین کاری که در کشورهای عربی و عربستان انجام می‌شود.

کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: من به حمل و نقل و ورزش توجه جدی دارم. اما اگر فردا مسوول شوم، اول به اشتغال و تولید فکر می‌کنم. اگر این را درست کنیم، بقیه کارها بهتر حل می‌شود.

وی ادامه داد: من صحبت‌های همه طیف‌های اجتماعی را گوش می‌کنم، اما تحت تأثیر قرار نمی‌گیرم.

پورمحمدی  در پایان سخنان خود با بیان این‌که «احساس می‌کنم یک دینی بر گردن ما هست» گفت: دنبال رأی حلال هستم. چون از رأی حرام کار حلال در نمی‌آید. اگر رأی حلال شد کار و محصول با برکت و حلال تولید می‌شود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله