سخنگوي شوراي نگهبان با تأکید بر بازنگری بر قانون انتخابات:

در دهه ۶۰ مانند امروز مسایل تجاری در انتخابات حاکم نبود

سخنگوي شوراي نگهبان با تشريح برخي از ضعف هاي قانون انتخابات گفت: پايه‌هاي قانون انتخابات مربوط به دهه 60 است.

به گزارش ايسنا، كدخدايي در نشست سرپرستان دفاتر نظارتي شهرستان‌هاي استان مازندارن گفت: در دهه 60 فضاي سياسي اجتماعي به گونه‌اي متفاوت با امروز بود. بر خلاف امروز در آن زمان بر انتخابات و فضاي سياسي كشور، مسائل تجاري حاكم نبود.

وي افزود: در دهه 60 به زور مي‌توانستيد فردي را وادار كنيد تا به عنوان داوطلب وارد ميدان شود. داوطلبان راغب نبودند كه براي تبليغات انتخاباتي هزينه كنند و يا پوستر چاپ كنند. اما الان برخي از آقايان گوي سبقت را از يكديگر ربوده‌اند و مي‌خواهند به هر طريقي كه شده وارد ميدان شوند و بعضاً با استفاده از كانون هاي قدرت و ثروت عرصه را براي رقيب تنگ بكنند.

سخنگوي شوراي نگهبان گفت: قانون فعلي انتخابات، پاسخگو نيازهاي امروز، نيست. با توجه به تغييرات پيش آمده در فضاي سياسي كشور، قواعد انتخاباتي نيازمند بازنگري جدي است.

عضو حقوقدان شوراي نگهبان با اشاره به بررسي سياست‌هاي كلي قانون انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: با توجه به حكم سال قبل مقام معظم رهبري براي اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در ضمن آن خواستار تدوين قانون جامع انتخابات شده بودند، اميد مي‌رود با مشاركت فعال شوراي نگهبان موضوع اصلاح قانون انتخابات به نحو مطلوبي انجام پذيرد.

معاون اجرايي و امور انتخابات شوراي نگهبان با اشاره به جايگاه اين شورا در امر نظارت بر انتخابات و حفظ آراي مردم گفت: تشكيلات نظارتي نيز بايد اثر گذاري بيشتري داشته باشد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله