مراسم خصوصی بزرگداشت دومین سالگرد شهادت هدی صابر

در ایران من؛ نسل لاله و هدی صابر امشب در سر شوری دارد …

مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت هدی صابر به طور خصوصی برگزار شد.

در این مراسم برخی از شخصیت های ملی- مذهبی و دوستان هدی صابر به بزرگداشت مشی و منش وی پرداختند.

به گزارش سایت ملی – مذهبی در این مراسم آقایان حسین شاه حسینی و محمود عمرانی و خانم ها اعظم طالقانی و مینو مرتاضی در باره ویژگی ها و سجایای اخلاقی هدی صابر به سخنرانی پرداختند.

هم چنین خانم پدرام (دختر زندانی ملی- مذهبی مسعود پدرام) با گیتار خود دو ترانه ای که پدرش در زندان به یاد هدی صابر سروده بود را خواند. نام این سروده ها ایران من و نسل لاله بود.

در این مراسم شخصیت هایی هم چون دکتر محمد ملکی، مهندس لطف الله میثمی، محمد محمدی ارهالی، خانواده دکتر علی شریعتی، همسران برخی زندانیان سیاسی مانند سعید مدنی و مصطفی تاج زاده، برخی شاگردان هدی صابر و … شرکت داشتند.

در قمستی از این مراسم پخش صدای هدی صابر که ترانه در سر شوری دارم را می خواند حضور شهید شاهد هدی صابر را به یاد همه گان آورد و نم اشکی بر چشم آن ها نشاند.

خاطر نشان می شود دراین مراسم که به طور خصوصی و بدون اطلاع رسانی عمومی برگزارشده بود جمع زیادی از دوستان هدی صابر گرد هم آمده بودند.

همجنین در این مراسم حضار به صورت جمعی فاتحه‌ای نثار روح عزیزان از دست رفته‌ی خرداد به خصوص عزت الله سحابی، هاله سحابی و هدی صابر کردند و خواستار آزادی زندانیان در بند به ویژه آقایان سعید مدنی، علی رضا رجایی، امیر خسرو دلیرثانی، مسعود پدرام، رویین عطوفت و دیگر عزیزان ملی مذهبی شدند.

در خلال این مراسم دومین مجلد از درس گفتارهای «باب بگشا» و دو مجلد از درس گفتارهای «هشت فراز، هزار نیاز» نیز رونمایی و یادنامه‌ای که به این مناسبت تهیه شده بود، در بین حضار توزیع شد

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله