دبیر کل سازمان ملل خواستار لغو تحریم های ایران شد

دبیرکل سازمان ملل متحد عملا لغو تحریم‌ها علیه ایران را خواستار شد.

بان کی مون در گزارش ” وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران” ، خطاب به شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکید کرد که عواقب ناشی از اقدامات و تحریم‌های بین‌المللی و یک‌جانیه علیه ایران برای تمامی اقشار این کشور دشواری و سختی را به همراه داشته و ارائه کمک‌های بشر دوستانه به مردم ایران را دشوار می‌سازد.

بنا بر گزارش ایسنا به نقل از صدای روسیه، بان کی مون معتقد است تحریم‌هایی که به خاطر (آنچه وی)اسناد ضد و نقیض در برنامه هسته‌یی ایران(خوانده) وضع شده‌اند، مانع از انتقال منابع مالی برای اجرای پروژه‌های سازمان ملل متحد و کمک‌های فنی و خرید تجهیزات برای این کشور است.

خاطرنشان می شود تحریم ها علیه ایران بر وضعیت وخیم اقتصادی کشور تاثیر فراوان داشته است. به خصوص این تحریم ها در حوزه دارو باعث عمیق تر بحران شده اند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله