عصر شنبه و صبح یکشنبه

داعش کوبانی را به شدت گلوله باران کرد

گزارش‌ها از شمال سوریه حاکی است که شنبه شب و صبح یکشنبه شهر کوبانی در مرز ترکیه صحنه شدیدترین درگیری‌ها میان شبه‌نظامیان گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) و نیروهای کرد در چند روز اخیر بوده است.

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که داعش ده‌ها خمپاره به سوی بخشی از شهر که در اختیار کردهاست پرتاب کرده که بعضی از آنها به داخل خاک ترکیه اصابت کرده است.

نبرد بر سر کوبانی از دو ماه پیش شدت گرفته و فراز و نشیب‌های زیادی را طی کرده است.

به گزارش بی بی سی حدود یک هفته پیش و هم‌زمان با تشدید حملات داعش، شهر در آستانه سقوط قرار گرفت، اما بعد از چند روز مقاومت نیروهای کرد با پشتیبانی حملات هوایی آمریکا، شبه‌نظامیان دولت اسلامی مجبور به عقب‌نشینی شدند.

یک روزنامه‌نگار از داخل شهر کوبانی به رویترز گفت که شنبه شب شدیدترین درگیری‌ها در طول یک هفته گذشته رخ داده و نیروهای داعش از سه جهت مختلف شهر را گلوله‌باران کرده‌اند.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه مستقر در لندن که یک گروه مخالف حکومت بشار اسد است، گزارش داده که شبه‌نظامیان دولت اسلامی با خوردروهای بمب‌گذاری‌شده به مواضع نیروهای کرد حمله کرده و تلفاتی را به جا گذاشته‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه می‌گوید که بنا بر اطلاعاتی که از منابع بیمارستانی منطقه دریافت کرده، در طی دو روز گذشته ۷۰ پیکارجوی داعش کشته شده‌اند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله