محسنی اژه‌ای:

دادگاه پاسخ اظهارات مرتضوی را می‌دهد

دادستان کل کشور درباره اظهارات دیروز سعید مرتضوی درباره صلاحیت دادگاه، گفت: دادگاه رسیدگی کننده به پرونده در خصوص ایراداتی که مرتضوی به صلاحیت دادگاه گرفت پاسخ می دهد.

به گزارش مهر، محسنی اژه ای در حاشیه همایش سالانه پلیس پیشگیری درباره ادعاهای مطرح شده درباره صلاحیت دادگاه قضات تعلیق شده کهریزک، اظهار داشت: درباره مطالب مطرح شده دادگاه رسیدگی کننده جواب می دهد. این پرونده مراحل رسیدگی را طی می کند و بعد از شکایت شکات دفاعیات متهمان اگر دادگاه رسیدگی را تمام شده بداند نظر خود را اعلام خواهد کرد. اما در حال حاضر متهمان در حال دفاع از اتهامات خود هستند.

خبرنگاری در خصوص ادعای مرتضوی در خصوص اینکه در زمان بازداشت ها مرخصی بوده است پرسید که دادستان کل کشور در پاسخ گفت: این موضوع از سوی دادگاه بررسی می شود.

سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده فساد بزرگ بانکی نیز اظهار داشت: اجرای حکم افرادی که در این پرونده حکمشان قطعی شده بود آغاز شده و از طرف دادسرا فردی برای این کار مشخص شده است. برخی از این افراد به رد مال، جزای نقدی و اعدام محکوم شدند که اجرای هر بخش حکم به دلیل اجرا نشدن بخش دیگر متوقف نمی شود.

محسنی اژه ای درباره آخرین وضعیت پرونده سلطان پتروشیمی نیز اظهار داشت: تعبیر سلطان از روی رسانه ها مطرح شده است و در این رابطه فردی دستگیر شده که پرونده اش در مرحله تحقیقات قرار دارد.

خبرنگاری در خصوص «فتنه در انتخابات آتی ریاست جمهوری» پرسید که وی در پاسخ گفت: شواهدی مشاهده می شود نشان می دهد دشمن در مقام ایجاد برنامه هایی برای قبل از انتخابات سال آینده است که امیدواریم در این راه موفق نشود. این فتنه با ماجرای انتخابات 88 متفاوت است و دشمن با چهره فریبکاری و نفاق می آید.

دادستان کل کشور در خصوص نقش پیشگیری در کاهش وقوع جرائم نیز، گفت: قطعا با آگاهی دادن به مردم خودکنترلی بوجود می آید و این موضوع نقش موثری در پیشگیری از وقوع جرائم دارد. دستگاه قضایی و پلیس تمام تلاش خود را انجام می دهد تا هموطنان احساس امنیت داشته باشند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله