علیزاده طباطبایی خبر داد:

دادگاه به مهدی هاشمی مهلت نداد

در حالی که مهدی هاشمی درخواست مهلت برای پرونده خود کرده بود، وکیل مهدی هاشمی گفته است: دادگاه درخواست استمهال پرونده موکلم را به علت نواقص و ایراداتی عدیده رد کرد.

به گزارش ایلنا در جلسه دادگاه کهریزک علیزاده طباطبایی وکیل مهدی هاشمی در جمع خبرنگاران با اشاره به رد درخواست استمهال مهدی هاشمی از سوی دادگاه اظهار داشت: درخواست استمهال ما به این علت بود که فرصتی شود تا بتوانیم پرونده مهدی هاشمی را بررسی کنیم و از در خواست استمهال از سوی ما ربطی به نواقص ندارد.

وی ادامه داد: علت اصلی استرداد پرونده از سوی قاضی نواقص پرونده اعلام شده است؛ لذا پرونده باید به دادسرا ارجاع شده تا نواقص آن رفع شود.

طباطبایی با اشاره به حضور خود طی روز گذشته در دادسرا گفت: بنده عصر روز گذشته مراجعه کردم و لی همچنان پرونده به دادسرا ارجاع نشده بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه پس از رفع نواقص پرونده مهدی هاشمی آیا شما بر روی آن مطالعه خواهید کرد خاطرنشان کرد:‌ براساس بررسی ها قرار است که این پرونده در دادسرا مورد مطالعه قرار گیرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله