تایمز هند اعلام کرد:

خروج نام مدیر‌ عامل بانک ملت از فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا

به دنبال برگزاری دادگاه رسیدگی به شکایت بانک ملت ایران علیه تحریم های اروپا توسط دیوان عدالت اروپایی، شورای اتحادیه اروپا پیش از صدور حکم دادگاه مدیرعامل این بانک را از فهرست تحریم های خود خارج کرد.

روزنامه تایمز هند طی گزارشی اعلام کرد شورای اتحادیه اروپا مدیرعامل بانک ملت ایران را از فهرست تحریم های خود خارج کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بانک ملت ایران که بانکی خصوصی است به همراه مدیرعامل وقت خود، علی دیوان دری در جولای 2010 به اتهام مشارکت در برنامه های هسته ای ایران تحت تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفتند.

این روزنامه هندی در متن خبر خود علی دیوان دری را مدیرعامل سابق بانک ملت ایران معرفی کرده است که این جمله صحیح نیست و وی از سال 1383 تاکنون مدیرعامل بانک ملت است.

یک شرکت هندی مستقر در لندن از جانب علی دیوان دری و بانک ملت ایران علیه این ها به دیوان عدالت اروپایی شکایت کرده اند. پس از طی فرآیندی طولانی دو طرف در می 2012 در دادگاه دیوان عدالت اروپایی حضور یافتند و به ارائه توضیحات در مورد غیرقانونی بودن تحریم های اروپا با توجه به خصوصی بودن بانک ملت پرداختند.

شورای اتحادیه اروپا پس از برگزاری این دادگاه و پیش از آن که حکم دادگاه صادر شود اقدام به خارج کردن دیوان دری از فهرست تحریم های خود کرد. در عین حال بانک ملت ایران همچنان تحت تحریم اروپا قرار دارد.

بر اساس این گزارش شورای اتحادیه اروپا در نامه ای به شرکت هندی وکیل دیوان دری(زایوالا اند کو) تصریح کرده است این شورا تصمیم گرفته است دیوان دری را از فهرست افراد تحت تحریم خود که در سال 2010 ارائه شد خارج کند.

کارشناسان حقوقی تاکید می کنند شورای اتحادیه اروپا بر اساس قوانین بین الملل نمی تواند افراد و اشخاص غیر دولتی را تحت تحریم های خود قرار دهد

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله