نماینده مجلس:

خرماي ايران در زير گرد و غبار مدفون شده است

ريزگردهاي شديد در خوزستان باعث نابودي بهترين خرماي ايران شده است. عبدالله سامري عضو كميسيون كشاورزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: خوزستان يكي از شهرهاي صادركننده خرما بود كه اكنون با وجود گرد و غبار توليد خرما در اين شهرستان مقداري کاهش داشتيم.

وي ادامه داد: براي از بين بردن ريزگردها فقط مسئولين مربوطه شعار دادند و عملا هيچ كاري براي اين كار انجام ندادند.

سامري تصريح كرد: مسئولين محيط زيست عنوان كردند با خريد دستگاهي جهت ريزگردها را تغيير دهند اما در واقع هيچ كاري صورت ندادند.

وي افزود: شوري آب باعث شده تا خرما و كشاورزي خوزستان سال به سال رو به افول رود و طي تذكرهاي صورت گرفته به وزارت نيرو در خصوص شوري آب و كم آبي براي حل مشكل هيچگونه اقدامي صورت ندادند.

وي در پايان خاطرنشان كرد: ريزگردها توليد محصولات كشاورزي خوزستان را دچار مشکل کرده و مسئولين اقدامي براي حل آن انجام ندادند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است