کرزای:

خاک افغانستان علیه ایران استفاده نخواهد شد

رئیس جمهور افغانستان با اشاره به اینکه نگرانی جمهوری اسلامی ایران را نسبت به امضاءموافقتنامه استراتژیک میان افغانستان و آمریکا درک می کند تصریح کرد، این پیمان اهداف نظامی ندارد و ما بار دیگر تاکید می کنیم از خاک افغانستان علیه ایران و هیچ یک از کشوهای همسایه استفاده نخواهد شد .

به گزارش خبرگزاری مهر،وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در دیدار با رئیس جمهور اسلامی افغانستان ، ضمن ابراز پیام احمدی نژاد، رسما از وی برای شرکت در اجلاس کشورهای غیر متعهد که در شهریور ماه در تهران برگزار می شود ، دعوت کرد.

در این دیدار صالحی با ابراز نگرانی از ایجاد پایگاه های نظامی آمریکا در خاک افغانستان گفت : با توجه به سوابق طولانی آمریکایی ها در دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر ، ما نیات و اهداف آنها را صادقانه نمی دانیم و این موجب نگرانی ما است.

صالحی همچنین با اشاره به روابط حسنه میان دو کشور گفت : نظر به تاریخ و فرهنگ مشترک دو کشور ، ‌چشم انداز مثبتی برای توسعه و انسجام این روابط وجود دارد وی در این ارتباط آمادگی کشورمان را برای اجرای پروژه های عمرانی در افغانستان اعلام کرد .

حامد کرزی سطح روابط افغانستان با ایران را خوب و کم سابقه توصیف کرد و گفت: روابط دو جانبه تهران و کابل تاکنون به این میزان دوستانه و رو به رشد نبوده است.

وی با اشاره به اینکه نگرانی رییس دولت دهم را نسبت به امضاء موافقتنامه استراتژیک میان افغانستان و آمریکا را درک می کند تصریح کرد، این پیمان اهداف نظامی ندارد و ما بار دیگر تاکید می کنیم از خاک افغانستان علیه ایران و هیچ یک از کشوهای همسایه استفاده نخواهد شد .

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله