انگلیسی‌ها گستاخانه دخالت کردند

حل موضوع جزایر سه گانه از طریق گفت و گو یا دادگاه لاهه

وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه ای مداخله جویانه ، ضمن انتقاد از سفر احمدی نژاد به جزیره ابوموسی، شیوه رفتاری امارات با این موضوع را قابل تقدیر دانست.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت، سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس سفر محمود احمدی نژاد به جزیره ابوموسی را “بسیار تاسف برانگیز” توصیف کرد.

این سخنگو گفت: «بریتانیا دست یابی به حل مسالمت آمیز و مورد پذیرش دو طرف این منازعه یعنی امارات و ایران بر سر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک براساس قوانین بین المللی را تایید می کند.»

سخنگوی وزارت خارجه انگلیس همچنین بر ضرورت دست یابی به راه حلی برای این مسئله از طریق مذاکرات مستقیم یا ارجاع آن به دادگاه بین المللی لاهه تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «بریتانیا از “رفتارهای از پیش بررسی شده” امارات درباره این مسئله، تقدیر می کند.»

قبل از این هم فرانسه، ایتالیا و آمریکا مواضع مشابهی اتخاذ کرده بودند.

این مواضع در حالی بیان می شوند که از لحاظ حقوقی در حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه هبچ تردیدی وجود ندارد. اتخاذ این مواضع از سوی کشورهای غربی سیاسی بوده و در راستای فشار به جمهوری اسلامی در پرونده هسته ای محسوب می شود. به اعتقاد کارشناسان دیپلماسی ضعیف دولت احمدی نژاد باعث افزایش گستاخی ها نسبت مالکیت ایران بر جزایر سه گانه شده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله