حسن روحانی با هاشمی رفسنجانی دیدار کرد

دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری منتخب مردم ایران، امروز با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش انتخاب، در این دیدار، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تبریک مجدد پیروزی دکتر حسن روحانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برای ایشان و دولت آینده، آرزوی توفیق و موفقیت روزافزون کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تقدیر از گفتمان اعتدال و مشی تدبیر و عقلانیت دکتر حسن روحانی که آغاز فصلی نو در روند اجرایی کشور را نوید می‌دهد، گفت: شور و امیدی که در جامعه به ویژه در دل جوانان این مرز و بوم پس از حماسه سیاسی ۲۴ خرداد ایجاد شده است، سرمایه و پشتوانه‌ای عظیم و بی‌بدیل برای دولت یازدهم است.

وی افزود: مشی اعتدال، عقلانیت و استفاده از خردجمعی که شعار دولت دکتر حسن روحانی است، می‌تواند ضمن حفظ و تقویت انسجام ملی و وحدت همه‌جانبه کشور، در کمک به حل مشکلات عدیده داخلی به‌ویژه شرایط اقتصادی کشور و ایجاد تعامل سازنده و مفید با کشورهای دنیا در عرصه‌های بین‌المللی، مؤثر و کارگشا باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری منتخب در این دیدار، با تشکر و قدردانی از مساعی و مشورت‌های خوب و مفید آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: دولت آینده برآمده از شور، امید و خلق حماسه سیاسی آحاد مردم و به‌ویژه جوانانی است که برای ایجاد تحول در نظام اجرایی کشور و آغاز شرایطی نو به عرصه آمده‌اند و من امیدوارم بتوانم در دولت یازدهم، با کمک همه بزرگان انقلاب اسلامی و دلسوزان کشور از همه طیف‌ها و گروه‌های سیاسی به خواست و تقاضاهای به حق مردم جامه عمل بپوشانم.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله