یک مقام ارشد قرارگاه «خاتم‌الانبیاء»:

حذف سپاه از پروژه های عمرانی آغاز شده است

سایت «صلح نیوز» به نقل از یک مقام ارشد قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» با اشاره به آغاز «حذف» سپاه از پروژه‌های عمرانی از سوی دولت یازدهم٬ نسبت به ادامه این سیاست هشدار داد.

به گزارش دیگربان این سایت روز چهارشنبه (۱۳ آذر) به نقل از این مقام که نامش فاش نشده٬ نوشته «دولت یازدهم خلع ید موسسات مهندسی وابسته به سپاه از پروژه‌های عمرانی کشور را کلید زده است.»

این مقام گفته «خارج کردن» سپاه از پروژه‌های نقتی و گازی عسلویه آغاز شده و گفته می‌شود وزارت نیرو هم درصدد حذف سپاه از پروژه‌های سدسازی، انتقال آب و نیروگاهی است.

وی افزوده که «برخی آقازاده‌ها و وابستگان مدیران جدید دولتی اکنون برای تسلط بر پروژه‌های پیمانکاری دولتی و حذف سپاه از این پروژه‌ها خیز برداشته‌اند.»

این مقام قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» از حسن روحانی خواسته با این پدیده مقابله کند و هشدار داده «در صورت حذف سپاه، در روند اجرای پروژه‌های عمرانی اختلال ایجاد خواهد شد.»

قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» سپاه پاسداران در حال حاضر هزاران پروژه عمرانی در اختیار دارد که ارزش آن‌ها بیش از ده‌ها میلیارد تومان است.

این قرارگاه با کنار زدن پیمانکاران و بخش‌های خصوصی در اقتصاد٬ صد‌ها پروژه سود‌آور از دولت‌های سابق دریافت کرده است.

۲۵ شهریور نیز حسن روحانی در جمع فرماندهان سپاه از آن‌ها دعوت کرد با بر عهده گرفتن «چند پروژه ملی» به دولت در زمینه مقابله با تحریم‌ها٬ گرانی‌ها و قاچاق کالا کمک کند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله