از سوی دستگاه قضایی کویت صادر شد

حبس ابد برای متهمان به جاسوسی برای ایران

یک منبع قضایی درکویت گفته است که حکم اعدام دو شهروند ایرانی و یک کویتی به اتهام جاسوسی برای ایران در دادگاه تجدید نظر به حبس ابد تقلیل یافته و حکم زندان ابد شخص دیگری هم در همین پرونده تأیید شده است.

به گزارش بی بی سی، این دادگاه همچنین یک مرد و زن ایرانی و یک شهروند سوریه را که به حبس ابد محکوم شده بودند، تبرئه کرده است.

در ماه مه (اردیبهشت ماه) سال ۲۰۱۰ میلادی منابع کویتی اعلام کردند که یک شبکه جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران ایران که به کسب اطلاعات در مورد تاسیسات نظامی کویت و ایالات متحده در آن کشور مشغول بود، کشف شده است و اعضای آن بازداشت شده اند.

چند پایگاه نظامی آمریکایی در کویت مستقر است و ایالات متحده از این پایگاه ها به عنوان نقطه ترانزیت برای اعزام نیرو و تدارکات به عراق استفاده کرده است.

منابع کویتی همچنین از ارتباط بعضی کارکنان سفارت ایران در کویت با این شبکه جاسوسی خبر دادند که از سوی مقامات جمهوری اسلامی به شدت تکذیب شد.

به هنگام محاکمه این افراد گفته شد که متهمان در ارتباط با فعالیت خود، به طور مکرر و به عنوان توریست یا زائر و یا به منظور معالجه پزشکی به ایران سفر می کردند.مجرمان در تمام طول دادگاه ضمن رد اتهامات وارده اعلام کردند که تحت شکنجه آنها را وادار به اعتراف کرده اند.این پرونده باعث بروز تنش هایی در روابط ایران و کویت شد.

پس از دیدار علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران از کویت در ماه مه سال ۲۰۱۱ بود که سفرا و دیپلمات های دو کشور بار دیگر به محل ماموریتشان بازگشتند.

حکم صادره برای تایید نهایی به دادگاه عالی کویت ارجاع داده شده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله