از سوی دستگاه قضایی کویت صادر شد

حبس ابد برای متهمان به جاسوسی برای ایران

یک منبع قضایی درکویت گفته است که حکم اعدام دو شهروند ایرانی و یک کویتی به اتهام جاسوسی برای ایران در دادگاه تجدید نظر به حبس ابد تقلیل یافته و حکم زندان ابد شخص دیگری هم در همین پرونده تأیید شده است.

به گزارش بی بی سی، این دادگاه همچنین یک مرد و زن ایرانی و یک شهروند سوریه را که به حبس ابد محکوم شده بودند، تبرئه کرده است.

در ماه مه (اردیبهشت ماه) سال ۲۰۱۰ میلادی منابع کویتی اعلام کردند که یک شبکه جاسوسی وابسته به سپاه پاسداران ایران که به کسب اطلاعات در مورد تاسیسات نظامی کویت و ایالات متحده در آن کشور مشغول بود، کشف شده است و اعضای آن بازداشت شده اند.

چند پایگاه نظامی آمریکایی در کویت مستقر است و ایالات متحده از این پایگاه ها به عنوان نقطه ترانزیت برای اعزام نیرو و تدارکات به عراق استفاده کرده است.

منابع کویتی همچنین از ارتباط بعضی کارکنان سفارت ایران در کویت با این شبکه جاسوسی خبر دادند که از سوی مقامات جمهوری اسلامی به شدت تکذیب شد.

به هنگام محاکمه این افراد گفته شد که متهمان در ارتباط با فعالیت خود، به طور مکرر و به عنوان توریست یا زائر و یا به منظور معالجه پزشکی به ایران سفر می کردند.مجرمان در تمام طول دادگاه ضمن رد اتهامات وارده اعلام کردند که تحت شکنجه آنها را وادار به اعتراف کرده اند.این پرونده باعث بروز تنش هایی در روابط ایران و کویت شد.

پس از دیدار علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران از کویت در ماه مه سال ۲۰۱۱ بود که سفرا و دیپلمات های دو کشور بار دیگر به محل ماموریتشان بازگشتند.

حکم صادره برای تایید نهایی به دادگاه عالی کویت ارجاع داده شده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله