مصطفی پورمحمدی

جنگ اقتصادی علیه ما شکل گرفته مردم کمک کنند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به فشارهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: یک سری بی‌تدبیری‌ها در جریان است که باید آن‌ها را رفع کرد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور مصطفی پورمحمدی در جمع نمازگزاران مسجدالرضا(ع) واقع در فلکه دوم صادقیه در پاسخ به سؤالی درباره تحولات سوریه گفت: با توجه به فضایی که ایجاد شده پیش بینی آینده کمی دشوار است.

وی ادامه داد: «استکبار و صهیونیست‌ها همه توان خود را به همراه ارتجاع منطقه و عرب گذاشتند تا حلقه مقاومت را بشکنند. نقطه ضعیفی که در این حلقه پیدا کردند سوریه است. با تمام انرژی می‌خواهند حکومت سوریه را ساقط کنند. به رغم مخالفت برخی اعضای شورای امنیت سازمان ملل مانند روسیه و چین غرب یک جانبه تصمیم گرفته و به سوریه اسلحه ارسال می‌کنند. از سوی دیگر پول تزریق کرده و تبلیغات می‌کنند.»

پورمحمدی با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در موضوع سوریه گفت: ایران در سوریه هم نقش مشورتی دارد و هم حمایت سیاسی و فنی می‌کند. سوریه به خاطر کمک‌های روسیه از لحاظ تسلیحاتی وضعیت خوبی دارد. الآن بیشتر فشارهای سوریه سیاسی، روانی و تبلیغاتی است. ادعای غرب این است که سوریه با مردم خود رفتار خوبی نداشته است.

وی ادامه داد: اما این سؤال مطرح است که هر حکومتی که با مردم کشورش خوب رفتار نکند باید این برخورد با او شود. این همه طاغوت و مستکبر در دنیا آدم کشی می‌کنند ولی چرا صدای کسی بلند نمی‌شود؟! الآن در میانمار این همه مسلمان به قتل می‌رسند ولی چرا کسی معترض نمی‌شود؟! مگر غرب یک لحظه از حمایت مبارک در مصر دست بر داشت؟! با حکومت‌های اردن، ‌مراکش، عربستان، ‌یمن و غیره چه می‌کنید؟!

تحریم علیه ایران یک پروژه جهانی است/آمریکا و غرب یک جانبه علیه ملت ایران وارد عمل شدند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین درباره تحریم‌ها گفت: تحریم یک پروژه جهانی است. تحریم یک توافق جهانی بسیار مستبدانه است. چندین بار قطع نامه صادر کردند ولی وقتی دیدند قطع نامه جواب نمی‌دهند یک جانبه علیه ملت ایران وارد عمل شدند.

وی افزود: هر شرکتی که با ما قرار داد داشت را تحت فشار قرار دادند که منصرف شود. هنگامی که مقامی از کشورمان به کشور دیگر سفر می‌کند نماینده آمریکا با شرکت‌های آن کشور تماس گرفته و از آن‌ها می‌خواهد قرارداد‌های خود با ایران را فسخ کنند.

وی با بیان این‌که بروز و ظهور تحریم‌ها در گرانی‌ها، بیکاری و غیره است گفت: ما که در مقابل بی‌عدالتی‌ها و مستکبری‌های دنیا ایستاده‌ایم باید خود را برای این موقعیت آماده می‌کردیم و امروز آماده‌ایم. البته فشار زیاد است. باید تدبیر بیشتری به خرج دهیم. از ولخرجی، بی‌تدبیری و کم تدبیری‌ها دست بر داریم. یک سری بی‌تدبیری‌ها در جریان است که باید آن‌ها را رفع کرد.

 

با مصرف درست می‌توانیم بازار را کنترل کنیم

پورمحمدی ادامه داد: برای کنترل گرانی‌ها باید یک حرکت دو جانبه انجام دهیم. اول این‌که مسئولین تلاش کنند تا بر بازار مسلط شوند. دوم این‌که به تولید کمک کنیم تا جنس به بازار بیاید و به طور طبیعی قیمت‌ها متعادل شود. مسئولیت بعدی به مردم باز می‌گردد؛ مردم نیز باید نظارت کنند. این‌که مرغ گران شد مردم باید مراقب باشند تا به ایجاد فضای کاذب کمک نکنند.

وی افزود: این مسئله موجب تشنج بازار می‌شود. خیلی اوقات اگر حداکثر 20 درصد مصرف را کنترل کنیم بازار کنترل می‌شود. مثلاً اگر تا امروز در ماه یک کیلوگرم گوشت مصرف می‌کردیم از امروز 800 گرم گوشت مصرف کنیم. با مصرف 200 گرم گوشت کمتر، هیچ خانواده‌ای با مشکل مواجه نمی‌شود. خیلی اوقات با خوب و درست مصرف کردن می‌توانیم بازار را کنترل کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: باید بدانیم که الآن یک جنگ اقتصادی علیه ما شکل گرفته که بسیار جدی نیز است. هم مردم باید به فکر باشند و ببینند چه کمکی می‌توانند انجام دهند؛ هم دولت باید کمک کند تا فضای تولید و مصرف تنظیم و کنترل شود، ‌جلوی احتکار و گران فروشی تا آنجا که مقدور است گرفته شود و هم تولید کنندگان سعی کنند تا آنجا که می‌شود تولید را رونق دهند.

 در سازمان‌های دولتی باید به فرهنگ مصرف صحیح توجه شود

وی با تأکید بر ترویج فرهنگ مصرف صحیح گفت: در سازمان‌های دولتی باید به فرهنگ مصرف صحیح توجه شود. گاهی اوقات سازمان‌های دولتی اقدام به خرید ساختمان‌های بسیار مجلل و شیک می‌کند که باعث تأسف است. در این وضعیت اقتصادی چرا باید مبلمان اتاق مدیرکل استانی ما حداقل 40 الی 50 میلیون تومان باشد؟! وقتی ما درست و صحیح خرج نمی‌کنیم گرفتار می‌شویم و دشمن از آن نقاط وارد می‌شود.

پورمحمدی تصریح کرد: باید خرج‌های خود را کنترل کنیم. ایران کشور ثروتمندی است. بدنه کارشناسی و مدیران دلسوز فراوانی نیز داریم. باید دور هم نشسته و بیشتر مشورت کنیم تا راهکارهای عبور از بحران‌ها را پیدا کنیم.

خاطرنشان می شود پیش از بسیاری از مسئولان دیگر نیز از بروز یک جنگ اقتصادی تمام عیار علیه جمهوری اسلامی خبر داده بودند. در نظر این مسئولان این جنگ بسیار جدی است و مردم باید خود را برای شرایط سخت مهیا کنند.

مطالب مرتبط

شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس بازگرداند

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت ایرادهای اصلی شامل ابهام در تعریف «دولت‌های متخاصم» و «گروه‌های متخاصم» و همچنین مفاهیمی مانند «ایجاد تفرقه» و «خدشه به امنیت ملی» در جرم‌انگاری‌ها است

کارزار خواستار لغو فوری تمامی احکام اعدام در ایران شد

زندانیان مخالف حکم اعدام به سرکوب زنان بلوچ، جوانان و زندانیان دوتابعیتی اعتراض کرده و خواهان روشن شدن وضعیت زندانیان سیاسی منتقل‌شده از زندان اوین به زندان‌های قرچک و تهران بزرگ شدند.

وزیر خارجه ایران می گوید که در آستانه گشایشی تاریخی بودیم که اسرائیل حمله کرد

در حالی که سرنوشت دور بعدی مذاکرات اتمی ایران و آمریکا همچنان نامعلوم است عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید، این دو کشور بعد از پنج دور مذاکره در آستانه "گشایشی تاریخی" بودند که حمله اسرائيل آن را بر باد داد.

مطالب پربازدید

مقاله